≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćiribu, ćiriba! Ludnica u Novom Sadu, Njegoš Petrović golom u 95. minutu doneo pobedu Vojvodini nad TSC-om!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fantastičan meč smo gledali na "Karađorđu"

  • 0

Meč koji će se prepričavati! Vojvodina i TSC odigrali su pravi derbi ovog 30. kola Superlige Srbije koji je doneo kvalitet, ali i ogromna uzbuđenja i dramu. Na kraju je junak svih u Novom Sadu bio Njegoš Petrović koji je u 95. minutu zatresao mrežu za pobedu - 3:2 (2:0)!

Delovalo je da će dva tima podeliti bodove, ali se Novosađani sa time nisu složili. Baš u tom petom, poslednjem minutu nadoknade upućen je odličan centaršut na Petrovića koji je čekao loptu na petercu, a koji je glavom smestio u loptu u mrežu za apsolutni delirijum publike na stadionu "Karađorđe".

Ovaj meč bio je poseban sam po sebi, pošto su na njemu gosti bili i košarkaši Vojvodine, koji su juče osvojili titulu šampiona Košarkaške lige Srbije, a koji su pozdravljeni od strane publike. Može se reći da su oni na neki način bili i talija Lalama.

Prethodno je Vojvodina imala veliku prednost protiv TSC-a posle prvog poluvremena, pošto su Zukić u 9. minutu i Kembel u 44. minutu na asistenciju Zadija dva puta obradovali navijače.

Međutim, TSC se vrlo brzo vratio u igru, pošto je prvo šokirao Vošu u 49. minutu preko Ifeta Đakovca, da bi u 70. minutu bila viđena i mala VAR drama kada je Novosađanima poništen gol.

Zadi je tada zatresao mrežu, ali je zbog ranijeg prekršaja ipak poništen gol. Vrlo brzo je nakon toga stiglo još jedno neprijatno iznenađenje po Novosađane zbog izjednačujućeg gola Jovanovića iz 80. minuta.

Međutim, baš kao što smo rekli, Njegoš Petrović je izrastao u heroja Vojvodine i golom u petom minutu nadoknade doneo je pobedu Lalama.

Sa nova tri boda, Vojvodina se učvrstila na četvrtom mestu iza TSC-a i sada ima 50 bodova, deset manje od današnjeg rivala koji je treći.

U drugom meču dana, Radnik iz Surdilice je dobio Napredak u Kruševcu sa 0:2.

(Telegraf.rs)

Video: Radnički trećim golom potvrdio pobedu nad Novim Pazarom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA