Vreme čitanja: oko 2 min.

Vladan Milojević posle pobede poslao poruku sinu Dejana Stankovića: "Naše misli su sa njim"

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lepa poruka iskusnog stratega igraču njegovog tima i njegovog dobrog prijatelja

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili protiv Železničara iz Pančeva rezultatom 3:0, a nakon utakmice za medije je govorio Vladan Milojević.

Pre bilo kakvih utisaka Milojević je postvetio jednu poruku u ime kluba i svih u njemu sinu Dejana Stankovića, Stefanu.

- Pre svega bih želeo u svoje ime i svih nas u klubu da poželim brz oporavak sinu Dejana Stankovića. Naše misli su sa njim - rekao je Milojević

Potom se okrenuo analizi svega što se desilo na terenu...

- Rekli smo i pred ovu utakmicu da ćemo imati težak zadatak sa trenerom koji je promenio stil igre. Oni su danas izašli snažno i agresivno. Imali smo nekih problema oko tih drugih lopti i nismo se možda najbolje snašli u početku. Međutim, kad smo uhvatili ritam, sve to je bilo drugačije. Malo smo promenili mi, malo način igre. Sve u svemu sam zadovoljan. Završili smo na najbolji mogući način redovno prvenstvo. Sada ide ono najvažnije za nas, a to je plej-of. Od sutra se već polako pripremamo za novo miniprvenstvo koje od sedam utakmica i 21 bod u opticaju. Idemo da se odmorimo i to je to - dodao je Milojević.

Objasnio je zašto nije bio zadovoljan previše svime što se desilo u prvom poluvremenu.

- Pa dobro... Jedno planirate, drugo radite. Ali, rekao sam milion puta: Ne zavisi samo od nas. Gubili smo neke lopte i bili nešto slabiji energetski, ali možda nam je bilo potrebno malo vremena dok nismo upalili motore. U svakom slučaju, bilo je nekih neiznuđenih grešaka koje ne smemo da pravimo, ali to je fudbal i to se dešava. Mislim da smo dosta stvari ispravili na poluvremenu, tako da je već drugo poluvreme bilo bolje - ističe Milojević.

U poslednjih osam utakmica Zvezda ima gol razliku 20:0 i igra gotovo savršen fudbal.

- Znate i vi novinari onu priču o statistici i da ne otkriva mnogo. Verujte mi, ja ne vodim računa u tome. Meni je najbitnije da igramo, osvojimo tri boda, odradimo ono što treba, što smo se dogovorili i što je plan utakmice. Mislim da smo dosta toga danas uradili - izjavio je Milojević.

Potom se okrenuo Marku Stameniću i objasnio kako se oseća povodom njegovih partija.

- Pokušavamo na sve moguće načine da vidimo svakog igrača. Danas je Marko igrao u paru sa Hvanom, talentovan je igrač i videćemo ćemo koja mu pozicija najbolje leži. Probaćemo ga na više mesta. Znate kako, igrač se najbolje oseća na poziciji na kojoj on voli da igra. U svakom slučaju, zadovoljan sam njim. Zadovoljan sam generalno sa svim igračima. Meni su najbitniji odnos i profesionalizam. Igrači imaju deo posla koji treba da odrade i to mi je najbitnije - objasnio je Milojević.

Analizirao je i igru Olajinke...

- Olajinka je timski igrač. Sve svoje karakteristike koje daje, podređuje timu. Da li igrao levo ili desno. Mislim da nema ni sreće u nekim šansama i tako dalje... Drago mi je da je dao gol. Uvek je dobro kada igrač postigne gol jer dobija na samopouzdanju. Pogotovo kada je napadač - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Radnički trećim golom potvrdio pobedu nad Novim Pazarom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA