Vreme čitanja: oko 2 min.

Duljaj posle poraza od Čukaričkog pričao o sudijama: "Nisam mu psovao majku, narušava tradiciju Partizana"

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Partizana na kraju utakmice izjavio je veliko nezadovoljstvo suđenjem

  • 25
Igor Duljaj Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Partizana poraženi su u potpuno ludom meču sa neverovatnom završnicom od Čukaričkog rezultatom 3:2, a trener Partizana Igor Duljaj je nakon meča komentarisao šta se desilo.

Izrazio je nezadovoljstvo igrom svojih igrača u prvom poluvremenu, ali je istakao da se ne treba predavati.

- Dva različita poluvremena, želim da čestitam Čukaričkom na pobedi. Tri boda... Imali smo u drugom poluvremenu, kada smo uspeli da sustignemo sa dva gola i onda opet naivno primimo jedan, tako da ovo ide na moja leđa. Nismo ušli kako smo trebali, nonšalantno je bilo. Neke stvari se ponavljaju, ali nema predaje, idemo dalje - rekao je Dulaj.

Upitan je kakvo je stanje povrede golmana Jovanovića.

- Ne znam, bilo je teško čim je tražio izmenu. Da li je imao kontakt sa protivnikom, nije mogao da izdrži, tražio je izmenu, pa smo ga izveli da se ne pogorša - objasnio je Duljaj.

Potom je komentarisao suđenje, opširnom svojom analizom gde se videlo veliko nezadovoljstvo.

- Veoma je teško komentarisati suđenje, niti to želim, ali moramo nešto da razjasnimo. Nije ovde u pitanju Igor Duljaj, već tradicija kao Partizan. Ne znam da li je ovo u istoriji nekada bilo. Nisam ga vređao, niti psovao majku kao što je to pisalo u nekom izveštaju jednog sudije. Nisu korektne stvari da se na ovaj način pokazuje nepoštovanje. Možda sam ja nešto pogrešno uradio, ali institucija je tradicija Partizana i to narušava tradiciju Partizana takvim ponašanjem. Ne komentarišem suđenje, nego taj odnos koji je izuzetno nadmen. Mislim da to nikome nije potrebno, mi trebamo da budemo sportisti. Ako sam išta pogrešio ja se izvinjavam, ali isto ne može neko da se ponaša na taj način kako su se danas... Oni bi trebali da budu delioci pravde, međutim bilo je malo drugačije, ali ok. Moja je krivica, samo uništavate jedan derbi koji nas očekuje, malo je to ružno, ali dobro. To je život, idemo dalje, biće sve to ok - zaključio je Igor Duljaj.

(Telegraf.rs)

Video: Ponovo gori među Grobarima: Nova bakljada na meču Partizana i Čukaričkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dream_Team

    14. april 2024 | 22:13

    Jos nasrce na sudije nakon meca opet mu oni krivi sto on nema poima kao i njegovi 11 invalida.

  • Psyhhodelija

    14. april 2024 | 22:01

    O čemu priča ovaj? Gde je pogrešio sudija konkretno ili se samo priča ponavlja kad se kiksa? Čuš narušava se derbi,pa druže jesu li trebali da te puste ?? Priznaj da si nadigran i ćao

  • Pop Cira

    14. april 2024 | 21:45

    Cuj "narusava tradiciju partizana", a da li je u tradiciji partizana da trener trci citavu utakmicu pored aut linije i vrsi pritisak na sudije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA