≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Duljaj i na konferenciji o sudiji: "Baš bih voleo da vidim da li bi to uradio u nekoj drugoj situaciji"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nimalo nije bio srećan trener Partizana odlukama Milana Ilića

  • 19

Fudbaleri Partizana poraženi su u šokantnoj završnici od ekipe Čukaričkog u 30. kolu Superlige posle čega imaju sedam poena minusa u odnosu na Zvezdu pred večiti derbi u prvom kolu plej-ofa - 3:2 (1:0).

Trener Igor Duljaj je na konferenciji za medije čestitao kolegi na pobedi pre svega.

- Čestitke kolegi na pobedi, osvojili su tri boda zasluženo. Dva različita poluvremena. Nismo bili toliko željni da dobijemo utakmicu. Napravili smo neke izmene u drugom poluvremenu, Čukarički nam je dao da igramo, pogodili smo sa njima, sa tim loptama u šesnaestercu. Uspeli smo na neki način, ali od prevelike želje, što je i normalno, Čukarički je dao taj treći gol i pobedio.

Nije se bavio ostalim rezultatima Duljaj.

- Nismo se bavili ko je dobio, a ko izgubio bodove. Moralo je mnogo jače i bolje u prvom poluvremenu. Ako je moglo u prvom, moglo je u drugom. Važno je da ekipa igra u tom ritmu. Mora da postoji mnogo veća energija. Sve je to fudbal. Idemo dalje, okrećemo se sledećim mečevima.

Otkrio je kakvo je stanje Jovanovića, a zatim se još jednom dotakao činjenice da neće biti na večitom derbiju. Meč je sudio Milan Ilić.

- Jovanović je dobio udarac u mišić, tražio je izmenu, kasnije je bio ofsajd. Došlo je do kontakta, dobio je udarac, to nije bilo namerno, daleko od toga. Dobio sam četvrti karton. Ne pričam o emocijama, ali neko ko deli pravdu, ja sam stao ispred Šćekića, neki od sudija je rekao da sam psovao majku, to nije isitina. On hoće da pokaže demonstraciju sile, a ja nisam bitan. Iza mene je tradicija od 1945. godine i to je problem. Daleko je od toga da komentarišem suđenje, nego samo taj odnos. On je znao da imam tri kartona. Taj isti gospodin mi je protiv Javora isto dao karton. Samo sam čekao kada će opet biti. Ja nisam toliko važan, sport treba da bude čist, treba da bude fer, da bude pošten, a ne demonstracija sile i moći. To je jedan momenat koji je u prvom poluvremenu bio bez ikakvog pardona. Želeo bih da vidim da li bi u nekim drugim situacijama mogao da uradi. Jednostavno me zanima samo taj odnos.

Tvrdi da igrači uvek mogu bolje, na pitanje zašto je došlo do pada u igri Partizana.

- Znate kako, uvek može bolje. Ali uvek moramo da se vratimo na neke stvari, koja je osnova, da bi bili stabilni, da bi bilo kako treba. Moramo da se vratimo na pripreme, od toga da smo bili potpisani da ćemo biti četvrti, peti, da nemamo renome koji smo imali. Posle par kola je bila priča da se borimo za titulu. Ljudi iz Čukaričkog to najbolje znaju. Čukarički je prošle sezone imao više od 20 poena u odnosu na Partizan tada, sada je situacija drugačija.

Ideja je bila boriti se za Evropu.

- Ono što je bila moja ideja je da se borimo za evropsko takmičenje. Nikada nisam obećavao titulu. Želeo sam da Partizan ima ekipu na koju može da se zadrži, da se održi na okupu. Ako ništa da te mlade igrače, bez obzira odakle dolaze, da oni ostanu igrači Partizana. Partizan ima na koga da se osloni, bez obzira ko će biti trener. Rezultat nije imperativ, ali dres Partizana je mnogo težak.

(Telegraf.rs)

Video: Ponovo gori među Grobarima: Nova bakljada na meču Partizana i Čukaričkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yu

    14. april 2024 | 22:48

    Vama je uvek neko drugi kriv...gubili ste 2:0, niste zasluzili pobedu

  • ja

    14. april 2024 | 22:53

    Ovaj covek ne zna da se ponasa kao trener…

  • ...

    14. april 2024 | 22:51

    Uradi ti to isto u Evropi, pa bi video šta bi se desilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA