≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Čukaričkog posle senzacije protiv Partizana: "Najopasniji rezultat je 2:0..."

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goran Stanić je posebno istakao jednog igrača

  • 2

Fudbaleri Čukaričkog su u dramatičnoj završnici pobedili Partizan u utakmici poslednjeg, 30. kola ligaškog dela Superlige Srbije - 3:2 (1:0).

Gledali smo apsolutno ludilo u nadoknadi vremena. Partizan je stigao na 2:2, a Čukarički je ipak upisao pobedu. Trener Čukaričkog, Goran Stanić je mogao da bude zadovoljan.

- Hvala kolegi Duljaju na čestitkama. Dosta golova, moja ekipa je u prvom poluvremenu bila stabilnija. Mogli smo da ugrozimo gol Partizana, a onda smo se nepotrebno povukli. Videli smo da će Partizan praviti probleme izmenama, mnogo smo se povukli. Najopasniji je rezultat 2:0. Nismo bili dobri u tim situacijama, posle toga se Partizan dobro otvorio. Njima je samo pobeda igrala, mi smo iskoristili to na kontru. Kao što sam najavio i rekao u najavi utakmicu, Duljaj radi odličan posao. Ja mu želim da tako i nastavi. 

Posebne reči hvale imao je za Đorđa Ivanovića.

- Đole Ivanović je kao što znate igrao u Partizanu. Oni treba da se ugledaju na njega. On je imao danas motiv prirodan da se dokaže protiv kluba u kojem je ranije igrao. Već zadnje dve-tri utakmice forma ide uzlaznom putanjom. Mladi igrači moraju definitivno više.

Kaže da Čukarički neće odustati od svoje igre.

- Hvala na čestitkama, ja sam i u najavi utakmice rekao da je tu faktor protivnika. Za svaku utakmicu se spremamo posebno. Ne odustajemo od naše igre. Nismo se mnogo spuštali dole, tako smo pokušavali da kaznimo Partizan. Trčali smo malo više u drugom delu, nismo bili tako dobri, moramo malo više da vršimo pritisak. I mi i Partizan smo igrali pet utakmica u dve nedelje. Ja to sve razumem.

Otkrio je i stanje Pavkova.

- Pavkov se na poslednjem treningu povredio i sedam dana je oporavak koji mu je predviđen.

(Telegraf.rs)

Video: Ponovo gori među Grobarima: Nova bakljada na meču Partizana i Čukaričkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tetka iz Laktasa

    14. april 2024 | 22:05

    Nije tacno, najopasniji rezultat je 2:2

  • misa

    14. april 2024 | 23:28

    Duljaj bolje da je dao ostavku nego sto hvali protivnika kakva smo mi bruka od kluba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA