≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan bez šefa struke protiv Zvezde: Nađ menja Duljaja na klupi crno-belih u večitom derbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog četvrtog žutog kartona na Banovom brdu tim iz Humske će morati da rotira i na trenerskoj klupi

  • 6
Albert Nađ, Igor Duljaj Foto: FK Partizan

Pored činjenice da je u nedelju uveče poražen na od Čukaričkog (3:2), Partizan je na Banovom brdu doživeo još dva peha koja će mu otežati pripremu predstojećeg 173. večitog derbija sa Crvenom zvezdom. Prvo je ostao bez golmana Aleksandra Jovanovića, koji je doživeo povredu mišića, a potom je i trener Igor Duljaj zaradio četvrti, suspendujući žuti karton, usled koga neće moći da vodi meč sa crveno-belima. Zameniće ga, nema previše dileme, prvi pomoćnik Albert Nađ.

To je i logičan sled okolnosti, jer Nađ iza sebe ima trenersko iskustvo, prvo u nižim ligama (Rakovica), a od 2019. godine je bio i pomoćnik u Partizanu, stručnom štabu Sava Miloševića, odnosno Igora Duljaja. u međuvremenu i prvi trener filijale Teleoptika, sa kojom je stigao do baraža za Prvu ligu Srbije, u kome je u dva meča pomenuti tim tada eliminisan od Mladosti GAT.

Uz to, Nađ je uz Duljaja jedini trener u aktuelnom stručnom štabu Partizana koji poseduje PRO licencu, a s obzirom na činjenicu da ima status prvog pomoćnika u stručnom štabu, poštovaće se hijerarhija, kao i činjenica da se radi o jednom od bivših fubalera crno-belih koji je u prošlosti mnogo doneo Partizanu na igračkom planu.

Podsetimo, prvi meč plej-ova Superlige Srbije u kome će se susresti Crvena zvezda i Partizan, igra se naredne subote, 20. aprila, na stadionu "Rajko Mitić", sa početkom u 18 časova, uz direktan TV prenos na Areni sport Premium 1.

(Telegraf.rs)

Video: "Voleo da vidim da li bi to uradio u nekoj drugoj situaciji": Duljaj i na konferenciji o sudiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA