Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija u Italiji: Umro fudbaler (26), imao srčani udar tokom utakmice

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Matija Đijani je preminuo u 26. godini

  • 1
Fudbalska lopta crno bela, in memoriam Foto: MN Press

Velika tragedija desila se u Italiji ovog vikenda. Fudbaler petoligaške ekipe Kastelfjorentino, Matija Đijani preminuo je nakon što je doživeo srčani udar na meču protiv Lanćoto Kampi Eselence, javljaju mediji.

Ovaj fudbaler imao je samo 26 godina i momentalno je transportovan u bolnicu, ali mu nažalost nije bilo spasa i doktori su samo mogli da konstatuju smrt.

Sve se odigralo u predgrađu Firence po nazivu Kampi Bisencio, a klub je potvrdio da je njihov fudbaler doživeo srčani udar. Gradonačelnik Kastelfjorentina, Alesio Falorni se oglasio zbog velike tragedije.

- Dobio sam nažalost užasnu vest. Matija nije preživeo. Teško mogu da pronađem reči da opišem ovu tragediju. Veliki bol. Možemo samo da pružimo reči utehe porodici i klubu. Neka počiva u miru - napisao je Falorni.

Rođen je u Ponte Egoli nadomak Pize. Podsetimo, istovremeno je juče viđena drama na meču Udinezea i Rome, kada je duel Serije A prekinut nakon što se Evan Endika srušio na teren i odvezen je u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Video: "Voleo da vidim da li bi to uradio u nekoj drugoj situaciji": Duljaj i na konferenciji o sudiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA