≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jubilej Vladana Milojevića: Na 173. večitom derbiju vodiće Zvezdu 200. put

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo mu je drugi mandat u klubu iz Ljutice Bogdana...

  • 3
Vladan Milojević Foto: MN Press/Marko Metlaš

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević će u subotu od 18 časova, u 173. "večitom derbiju" protiv Partizana, voditi fudbalere "crveno-belih" jubilarni 200. put sa klupe.

- O Vladanu Milojeviću se može govoriti jedino u superlativu, jer su njegovi poduhvati sa Crvenom zvezdom vratili naš klub na staze stare slave. Popularni 'Klark Kent' je sa voljenim klubom ispisao istoriju, a nadimak su mu dodelili naši navijači usled njegovog stila i stava koji poseduje dok vodi utakmicu - stoji u klupskoj objavi na zvaničnom sajtu.

Dodaje se da je Milojević (54) Zvezdin rekorder jer je predvodio ekipu na čak 44 evropska duela.

- Može se pohvaliti sa dve grupne faze Lige šampiona i prolećem u Ligi Evrope. Naš klub je ponovo postao prepoznatljiv širom sveta, dok smo u domaćim okvirima podizali pehare osvajavši titule - dodaje se na sajtu Zvezde.

Ističe se da iskusni šef stručnog štaba od povratka na klupu niže pobede, a do sad je računajući takmičarske i prijateljske mečeve 199 puta predvodio Zvezdu sa klupe. Statistika mu je pozitivna i glasi: 146 pobeda, 32 remija i 21 poraz.

- Pred crveno-belima je novi izazov kada će u subotu, 20. aprila od 18 časova odigrati 173. "večiti derbi". Imaće svi zvezdaši priliku da posmatraju pravu fudbalsku predstavu na stadionu "Rajko Mitić" i kao 12. igrač pomognu šefu Milojeviću da trijumfom obeleži 200. nastup na klupi naše Zvezde - zaključuje se u klupskoj objavi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Vladan Milojević posle pobede nad Železničarom pričao za medije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    15. april 2024 | 15:46

    Иако сам уверен да ће бити нерешено, негде дубоко у подсвести имам трачак наде да је сада право време за 5:0!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA