≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrači Čelsija se umalo nisu pobili zbog penala, neverovatni Palmer dao 4 gola i uništio Everton

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju je on i izveo jedanaesterac

  • 0
Kol Palmer Printskrin: X/@EPLBible

Pregazio je Čelsi ekipu Evertona kod kuće i posle nešto više od sat vremena igre imali su vođstvo od čak 5:0, uz neverovatnu partiju mladog Kola Palmera, dok je na kraju meč završen sa 6:0.

Ofanzivni vezista Plavaca dao je čak četiri gola na ovom meču, počevši od 13. pa do 64. minuta. redom je pogađao još u 18. i 29. dok je Džekson u 44. takođe uspeo da se upiše u strelce.

Upravo je Džekson bio jedan od dvojice igrača koji su se u drugom poluvremenu sukobili sa Palmerom (drugi je Madueke) prilikom izvođenja jedanaesterca za domaći tim.

Palmer i Madueke su se preprirali, loptu je od ovog drugog uzeo Galager i dao je Palmeru, da bi se Džekson pojavio i krenuo da se "prepire" sa Kolom koji ga je odgurnuo, a kasnije i realizovao penal.

Na kraju je konačan rezultat postavio 20-godišnji Alfi Gilhrist u 90. minutu za totalno uništenje Evertona.

Zanimljivo je da je Džekson asistirao Palmeru u 13. minutu kod tog prvog gola, a dodaćemo i to da je srpski reprezentativca Đorđe Petrović stajao od prvog minuta na golu Plavaca i sačuvao mrežu do kraja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA