Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvojio mu Bundesligu, a sada ga preporučuje Realu: Direktor Bajera na čudan način pohvalio Ćabija Alonsa

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesvakidašnja, ali veoma interesantna izjava izvršnog direktora Bajera iz Leverkuzena

  • 1
Ćabi Alonso Foto: AP/Tanjug

Španski trener i bivši legendarni fudbaler Ćabi Alonso napravio je pravi "bum" u Nemačkoj nakon što je osvojio Bundesligu sa Bajerom iz Leverkuzena, a sada je dobio veoma interesantnu pohvalu izvršnog direktora tima.

Izvršni direktor Leverkuzena Fernando Karo nije krio oduševljenje svojim trenerom, a imao je interesantnu izjavu kako je siguran da će Alonso jednog dana postati trener najprestižnijeg fudbalskog tima na svetu.

- Nemam nikakvu sumnju. Jednog dana Ćabi Alonso će biti menadžer Real Madrida. Uopšte nemam sumnju, uopšte. Jedina je sumnja kada će potpisati za Real Madrid. Ali to će se desiti, verujte mi. Siguran sam u to - rekao je izvršni direktor Bajer Levrkuzena.

Alonso je nastupao za Real madrid pet sezona, od 2009. do 2014. godine, kada je postigao niz uspeha u španskom prvenstvu, ali i Evropi. Osim toga igrao je i za Bajern Minhen, Liverpul i Real Sosijedad početkom karijere.

(Telegraf.rs)

Video: "Voleo da vidim da li bi to uradio u nekoj drugoj situaciji": Duljaj i na konferenciji o sudiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    16. april 2024 | 16:04

    Andre Vila Boas je tako krenuo i osvojio i europaligue pa je posle postao najveci promasaj trenerski i izbacen iz svih klubova. Polako tek je poceo karijeru ima vremena videce se jer dobar trener ili nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA