Vreme čitanja: oko 3 min.

Mogu li PSŽ i Atletiko Madrid da sruše najveće kvote na svetu?

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mozzart nudi najjače koeficijente za ispunjenje tvog sna

  • 1
FK Barselona - FK Sevilja Foto: Tanjug/AP

Nokaut faza fudbalske Lige šampiona nastavlja se ovog utorka... Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja.Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su jedinica na Barselonu u sudaru sa PSŽ-om u okviru revanš susreta četvrtfinala kontinentalne elite, kao i kec na Borusiju Dortmund protiv Atletiko Madrida u sklopu iste faze Lige šampiona.

BARSELONA - PSŽ (UTORAK, 21.00), KEC 2,30

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona u Parizu, Barselona nije bila favorit, ali je u sjajnoj predstavi uspela da pobedi rezultatom 3:2. Otud su domaćini sada u boljoj poziciji, i remi im je dovoljan da stignu u polufinale evropske elite. Trenutno su Katalonci dobili impresivan zamah i u nizu su od šest pobeda na svim turnirima. Treba napomenuti da je skok u klupskom učinku i rezultatima primetan tek pošto je trener Ćavi najavio da će napustiti tim po završetku sezone. Posle te odluke Barselona je uletela u niz od 12 zvaničnih mečeva bez poraza. Istina, biće teško konkurisati za titulu u Primeri, s obzirom na osam bodova zaostatka za Real Madridom. S druge strane, PSŽ je ponovo blizu neuspeha u Ligi šampiona, gde ne uspeva da osvoji trofej i pred basnoslovnih ulaganja. Podsetimo, Parižani su se teško izborili u grupnoj fazi, ali su se potom samouvereno plasirali u četvrtfinale pobedivši Sosijedad ukupnim rezultatom 4:1. U Ligi 1, PSŽ samouvereno vodi na tabeli sa 10 poena prednosti u odnosu na najbližeg konkurenta, uz utakmicu manje. Posle bitke sa Barselonom, Parižani nisu odigrali meč u nacionalnom prvenstvu, imali su celu nedelju da se pripreme za revanš.

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje. Trenutno najveća kvota je 96.80, možeš li do kraja nedelje bolje od toga?

Učestvuj! Budi pobednik!

BORUSIJA DORTMUND - ATLETIKO MADRID (UTORAK, 21.00), KEC 2,30

Borusija Dortmund je u osmini finala Lige šampiona savladala otpor PSV-a, ali ne bez problema. Na gostovanju je tada odigrala nerešeno 1:1, dok je na svom terenu pobedila sa 2:0. Sada je situacija za tim nešto komplikovanija. Milioneri nisu uspeli da pobede u Madridu. Dugo je bilo 2:0 za Atletiko, da bi na kraju BVB uspeo da stigne do važnog gola, koji povećava šanse za plasman u polufinale. U Bundesligi Borusija se bori sa RB Lajpcigom za četvrto mesto. Posle 29 kola, oba tima imaju po 56 bodova, a Dortmund je u poslednjem meču izborio tešku pobedu u gostima nad Borusijom Menhengladbah rezultatom 2:1. Atletiko je savladao otpor Intera u teškoj borbi u prethodnoj fazi Lige šampiona. U gostima su tada Kolćonjerosi pretrpeli minimalan poraz od 1:0, a kod kuće su pobedili rezultatom 2:1 i posle izvođenja penala su stigli među osam najboljih. U prvoj utakmici četvrtfinala Atletiko je dobro iskoristio svojih nekoliko šansi i većinu vremena se vešto branio. U Primeri, Atletiko ne gubi nadu da će sustići Đironu i završiti na trećem mestu. U prošlom kolu Kolćonjerosi su pobedili direktnog konkurenta na svom terenu rezultatom 3:1. Posle 31. kola zaostatak za Đironom je četiri boda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    16. april 2024 | 16:02

    Psg je ispao ali im niko nije javio. Najbednija ekipa iovako, svake godine smejurija i blamaza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA