≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznajemo! Problemi u Partizanu pred meč sa Zvezdom: Nađ odbio da vodi 173. večiti derbi!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi pomoćnik Igora Duljaja saopštio svoju odluku, potom napustio sportski centar u Zemunu

  • 43
Albert Nađ Foto: FK Partizan

Umesto da u kakvom-takvom miru pripremaju 173. večiti derbi sa Crvenom zvezdom i pokušaju da u najvažnijem meču srpskog fudbala poprave utisak, u Partizanu ne mogu bez problema. Kako Telegraf saznaje, prvi pomoćnik Igora Duljaja u stručnom štabu - Albert Nađ, odbio je zameni suspendovanog trenera i vodi meč sa najvećim rivalom naredne subote, iako jedini u stručnom štabu poseduje PRO licencu.

Nađ je svoju odluku saopštio kolegama pred jutrošnji trening, a onda je posle žučne rasprave za koju su čuli svi od "portira na ulazu" do komšiluka, napustio sportski centar u Zemunu i nije prisustvovao radu prvog tima u prepodnevnim časovima.

Šta je razlog odbijanja-teško je dokučiti. Jer, Albert Nađ je pod važećim ugovorom sa crno-belima i po slovu profesionalizma, uz napomenu još jednom da jedini poseduje PRO licencu, te da je prvi pomoćnik Igora Duljaja, bilo je apsolutno logično da upravo on vodi utakmicu,

Međutim, kako za klub iz Humske odavno važi floskula "gde prestaje logika, tu počinje Partizan", tako je Nađ iz njemu poznatih razloga odbio da vodi meč sa Crvenom zvezdom, napustio sportski centar u Zemunu, te se očekuje da sportski sektor, na čelu sa sportskim direktorom Ivisom Kraljem, reši aktuelni problem ili, pak, pronađe novo rešenje. Ako treba i sankcioniše vinovnike nemilih scena pred jedan od najvažnijih mečeva u prolećnom delu sezone.

A, na raspolaganju su mu još samo Bojan Zavišić i Bruno Fidalgo sa licencama nižeg ranga, odnosno Marko Jovanović koji je tek počeo da se školuje za trenerski posao, dok je Italijan Valerio Zudas otpušten još pre četiri sedmice, jer se više bavio privatnim problemima nego li klupskim.

U svakom slučaju, turobno vreme u Humskoj, u kome nije bilo mira ni kada je tim bio prvoplasirani, a kamoli sada kada gleda večitom rivalu "u leđa" i gleda da održi drugu poziciju i pristojnu razliku u odnosu na TSC.

(Telegraf.rs)

Video: "Voleo da vidim da li bi to uradio u nekoj drugoj situaciji": Duljaj i na konferenciji o sudiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅⚽⚽⚽

    16. april 2024 | 12:49

    Јел се то они распадају, зна ли се шта? Па није велика хладовина, само је -7

  • Deki75

    16. april 2024 | 13:11

    Sve najuriti..cigani bi ovo najurili odavno..a mi se kao lozimo..neka bice bolje..kad?

  • Posmatrač

    16. april 2024 | 14:14

    Mislim da je Lalat trenutno slobodan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA