≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal: Uhapšena četvorica Hrvata, optuženi da su opljačkali najskupljeg fudbalera Njukasla u istoriji!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je objavila imena osumnjičenih

  • 0
FK Njukasl, FK Vest Hem Foto: AP/Tanjug

Veliki skandal potresa susednu Hrvatsku. Četvorica državaljana ove zemlje starosti 23, 27, 31 i 42 godine uhapšeni su u Engleskoj, a pošto su optuženi da su 4. aprila upali u dom i potom opljačkali jednog od najboljih fudbalera Premijer lige, Aleksandera Isaka iz Njukasla.

Oni su navodno nedavno doputovali u Veliku Britaniju iz Italije, a uhapšeni su u petak u Zapadnom Midlendsu.

Ovo zapravo nije jedino delo koje im se stavlja na dušu, već i mnoga druga. Isak je inače najskuplji fudbaler Njukasla u istoriji, pošto je doveden za sumu od 70 miliona evra iz Sosijedada. Oni su mu oteli dizajnersku odeću, nakit i automobil, koji je kasnije pronađen, potvrdili su iz policije.

Fantastični napadač u trenutku provale nije bio kod kuće, a postao je samo jedna od žrtava provalnika koji su na teritoriji Njukasla i Sanderlenda ukrali robu vrednu više od jednog miliona funti. Dejli Mejl je objavio da su osmunjičeni za zločin Jela Jovanović (42), Valentino Nikolov (31), Đakomo Nikolov (27) i Čarli Jovanović (23).

Britanski inspektor Šon Fordi je istakao da je policija reagovala brzo i adekvatno.

- Ovo je bio izvanredan prikaz kvalitetnog partnerskog policijskog rada. Operacija pokazuje da nećemo da tolerišemo ovu vrstu zločina u našoj regiji. Želimo da zaštitimo našu zajednicu i da uhapsimo za koje verujemo da su odgovorni - rekao je Fordi.

Što se tiče Aleksandera Isaka, on ove sezone na 34 utakmice ima 21 gol i jednu asistenciju. Nastupa i za reprezentaciju Švedske, za koju je u 44 utakmice postigao deset golova.

Počeo je karijeru u švedskom AIK-u, potom je prešao Borusiju Dortmund za 8,6 miliona evra, a Real Sosijedad ga je kasnije platio 15 miliona evropskih novčanica, pre nego što je usledio transfer u Njukasl.

(Telegraf.rs)

Video: "Voleo da vidim da li bi to uradio u nekoj drugoj situaciji": Duljaj i na konferenciji o sudiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA