≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istetovirao sebe kako stoji na Marakani posle bolnog poraza, sada menja Miloševića na klupi BiH

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barbarez, po svemu sudeći, dolazi na kormilo Zmajeva

  • 1
Sergej Barbarez Foto: MN Press

Savo Milošević je bivši, Sergej Barbarez će najverovatnije uskoro postati novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine!

Ovu vest preneli su meidji u BiH koji navode da je prvi čovek tamošnjeg Saveza Vico Zeljković već obavio razgovore sa Barbarezom koji ne bi imao ništa protiv da sedne na klupu Zmajeva.

Barbarez je veliko fudbalsko ime u BiH, igrao je za tu reprezentaciju od 1998. do 2016. godine, a bio je učesnik i onog čuvenog meča između Srbije i Crne Gore i BiH.

Tadašnji Plavi su slavili sa 1:0 na Marakani, otišli na Svetsko prvenstvo, a Barbarez je u međuvremenu istetovirao fotku sebe kako tužan stoji na stadionu Crvene zvezde.

Svoju fudbalsku karijeru gradio je u Nemačkoj, gde je nastupao za Hanover, Union Berlin, Hansu, Borusiju Dortmund, HSV i Bajer Leverkuzen.

Ukoliko postane selektor Zmajeva, navodi se da bi u njeogovom stručnim štabu mogli da budu nekadašnji reprezentativci te zemlje Emi Spahić, Vedad Ibišević i Zlatan Bajramović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darosava

    16. april 2024 | 16:12

    Nema pomoći BiH reprezentaciji pa da ih zajedno treniraju Murinjo, Klop i Gvardiola. Samo ovi sa zapadnog Balkana ne vide da se menjaju selektori a i dalje igraju isti i svakoga dana stariji i tromiji nazovi fudbaleri. A neće se ništa bolje postići sve dok utakmice igraju na Kamberović polju u Zenici a ne u Sarajevu. Isto kao da Srbija igra u Loznici pred 6000 gledalaca a ne u milionskom Beogradu i pred 40-50 000 gledalaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA