≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stadion gde radi Marko Nikolić potpuno pod vodom: "Bez čamca ne možete da izađete iz stana u Dubaiju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za jedan dan palo je kiše kao za godinu dana, a to je uticalo da čitav grad bude pod vodom

  • 0

Neverovatna provala oblaka pogodila je Dubai, kakva se ne pamti u ovom gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Za jedan dan palo je kiše kao za godinu dana, a to je uslovilo potpunim potopom, jer grad zbog takvog podneblja i pustinjske klime nema odvode za kišu, pa je čitav grad bio pod vodom.

To je uticalo i na zatvaranje aerodroma, koji je jedan od najprometnijih na čitavom svetu.

Posledice su videli i fudbalski klubovi iz ovog grada, među kojima je i Šabab Al Ahli, u kojem radi Marko Nikolić.

Stadion je potpuno pod vodom, a Telegraf je došao i do ekskluzivnih kadrova stadiona pod vodom, gde je i klupska teretana potpuno pod vodom.

Kako je bilo u Dubaiju posle ovog biblijskog potopa, za Telegraf je objasnio Radoje Smiljanić, pomoćnik Marka Nikolića u Šabab Al Ahliju.

- Danas se bez čamca ne može iz stana. U Dubaiju nekoliko puta godišnje bude nevreme, ali ovo je do sada najsnažnije. Ne postoje odvodi za kišnicu, jer prosto nije takvo podneblje gde je kiša normalna pojava, pa bude "viška" vode, ali oni to srede za 24 časa. Cisterne i pomoćni sistemi su uveliko aktivirani, sve brzo dovedu u stanje kao da se kiša nije ni dogodila. Sutradan je već sve normalno. Eto, mi sutra igramo utakmicu sasvim normalno - kaže pomoćnik Marka Nikolića u Šabab Al Ahliju, Radoje Smiljanić.

Šabab Al Ahli u sredu od 18.30 igra na gostovanju protiv Al Nasra, a trenutno je na drugom mestu na tabeli prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 37 bodova, dok je ubedljivo prvi Al Vasl sa 51 bodom, ali i dve utakmice više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA