≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napravio jedno od najvećih čuda u srpskom fudbalu, a sada ga želi Hajduk Split!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Feđa Dudić je sa Radničkim iz Kragujevca ostvario istorijske rezultate

  • 0
Feđe Dudić, FK Radnički Kragujevac Foto: MN Press/Marko Metlas

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca ove godine su najveći hit Superlige i ekipa koja igra jedan od najlepših fudbala u Srbiji, a najzaslužniji za to je trener Feđa Dudić, koji je preporodio "Crvene đavole" i doveo ih do istorijskih rezultata - plej-ofa i borbe za Evropu, ali i do polufinala Kupa Srbije po prvi put u istoriji kluba iz srca Šumadije.

Njegovi rezultati nisu prošli nezapaženo, pa ga sada želi Hajduk iz Splita.

Kako prenose hrvatski mediji, Feđa Dudić je jedan od glavnih kandidata za klupu posrnulog velikana sa Poljuda.

Hajduk je ove sezone igrao odlično, delovalo je da bi konačno mogao da prekine prokletstvo i dominaciju Dinama, a onda se sve raspalo u četiri dana, kada ih je Dinamo savladao u prvenstvu, a onda i u Kupu, posle čega su viđeni i huliganski ispadi Torcide i nastao je opšti haos, koji je rezultirao ostavkama predsednika Lukše Jakobušića i trenera Mislava Karlogana, a na izlanim vratima je i sportski direktor Mindaugas Nikoličijus, koji je već podneo ostavku.

Hajduk će do kraja sezone voditi Jure Ivanković, a već se razmišlja o njegovom nasledniku, a kao jedan od izbora navodi se Feđa Dudić, koji je navodno i ponuđen Hajduku.

Dudić je preuzeo Radnički u septembru 2023. godine, kada je Radnički imao samo tri boda posle sedam kola. Očekivala se teška borba za opstanak, ali je onda pod Dudićem ekipa doživela preporod i napravila jedno od najvećih čuda u srpskom fudbalu.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Radničkog "zapretio" Zvezdi: Napatiće se sa nama, biće dobar fudbal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA