≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne snimajte ljudi": Haos u BiH! Sudija 5 sati ostao na stadionu, policija ga spasila od navijača

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bili su nezadovoljni suđenjem u derbiju za opstanak

  • 0
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Nikola Anđić

Potpuno neverovatna scena dolazi nam iz susedne Boisne i Hercegovine, gde je glavni sudija jednog meča tamošnje niže lige čak pet sati ostao na stadionu zbog straha!

Naime, kako piše portal "Sport Sport ba", navijači domaće Međiđe bili su nezadovoljni suđenjem izvesnog Zamira Kurbašića u derbiju protiv Trebave i napadom na njega inicirali su prekid.

Nije se tu sve završilo, jer navijači praktično nisu dozvolili sudiji da napusti njihovo meso i ovaj je čak pet sati morao da ostane na stadionu.

Publika nije odustajala i htela je da završi obračun koji su počeli, da bi sudija u međuvremenu ispraćen kući pod jakom policijskom pratnjom.

- Ne snimajteeee ljudiiii - začulo se na jednom od dva snimka koji su načinjeni na stadionu, dok se sama Međiđa oglasila saopštenjem vrlo brzo:

- Sport u našoj državi nikada neće izaći iz crnog blata. Danas je dfinitivno i fudbal ugašen. Kurbašić Zamir, nek ti je na sramotu, ako uopšte znaš šta je to. Toliko od nas. Više nikad u ovoj jadnoj Prvoj ligi TK. Fuj!

Inače, ovo je bio derbi donjeg dela tabele Prve lige tuzlanskog kantona, gde se obe ekipe bore za opstanak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA