Vreme čitanja: oko 1 min.

Došao u Zvezdu kao veliko pojačanje, slomio nogu na prvoj utakmici, a danas je sa ženom razvio ozbiljan biznis

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brazilac je pobegao od fudbala i u međuvremenu je otvorio firmu za organizaciju proslava

  • 0
Vinisijus Pašeko Foto: MN Press/Marko Metlaš

Kada je 2011. godine stigao u Crvenu zvezdu, Vinisijus Pašeko je predstavljen kao fudbaler koji će svojim kvalitetom skoro sam vratiti titulu na Marakanu posle nekoliko sušnih godina!

Međutim, njegovo im postaće samo jedno u nizu na spisku Brazilaca koji se nisu naigrali fudbala na Marakana, mada bi za to i te kako trebalo kriviti povredu koju je zadobio odmah po dolasku.

Odigrao je jednocifren broj utakmica za crveno-bele, osvojio je Kup, a da li je mogao nešto više navijači Zvezde nikada neće saznati. Razlog zašto nije jeste taj lom noge na startu priprema u Austriji.

I to na prvoj utakmici u crveno-belom dresu, kada je na pripremama protiv trećeligaša doživeo tu horor povredu u 40. minutu. Usledila je hitna operacija u Beču, a nakon toga i dugi oporavak.

Vratio se Pašeko u Flamengo, odakle je i došao na pozajmicu, da bi u međuvremenu promenio devet klubova pre nego što je otišao u penziju 2020. godine.

A ta penzija ne podrazumeva fudbal, pošto je Pašeko zajedno sa suprugom Džojs otvorio firmu koja se bavi organizacijom proslava.

I njen i njegov Instagram nalog prepuni su video snimaka kojima objašnjavaju način na koji sve to organizuju, a pored standardnih korporacijskih proslava tu su i venčanja.

Bas su se pre nekoliko dana pohvalili istim, a vi u nastavku možete pogledati kako izgleda novi biznis bivšeg igrača Zvezde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA