Vreme čitanja: oko 1 min.

OFK Beograd Superligu igra u Zaječaru?

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno su već poslali dopis Komisiji

  • 9
OFK Beograd Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Fudbaleri OFK Beograda trenutno su lideri Prve lige Srbije i praktično su već viđeni kao povratnici u Superligu naredne sezone!

Međutim, istu najverovatnije neće igrati na svom stadionu - već u Zaječaru! Tako tvrdi "Sport Klub" koji navodi da su Romantičari već poslali dokument Komisiji za licenciranje.

Stadion OFK Beograda ne ispunjava uslove koji su potrebni za Superligu. Zaječar, s druge strane, ima novi stadion pod imenom "Kraljevica" koji je otvoren u novembru prošle godine s namerom da se na njemu igra elitni fudbal.

A on je još daleko od Zaječara, jer je Timok u Srpskoj ligi. Lideri su i verovatno će ući u PLS, tako da će tamošnja publika, ako OFK stvarno dođe na "Kraljevicu" uživati gledajući najbolje srpske klubove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • časlav

    18. april 2024 | 11:19

    pa zašto da ne to je tu blizu

  • GrobarKosmet

    18. april 2024 | 12:15

    Jos jedna filijala kominice, kakav kriminal…

  • Ssss

    18. april 2024 | 13:05

    Da se opravda stadion u Zajecaru... Pa kad vec gradite, izgradite timovima u superligi, cika Daca i Ofkin stadion vape vec 15 godina za renoviranjem, do sad ste mogli 5 novih stadiona na njihovom mestu da napravite. Zasto stadione dobijaju gradovi koji nemaju timove ni blizu najviseg ranga, poput Loznice, Zajecara, pa i Leskovca. Nego klubovi iz bga da pune te stadione, sramotno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA