≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Partizan u julu na turniru u Moskvi: Crno-beli zakazali mečeve sa Dinamom i CSKA

Vreme čitanja: oko 1 min.

U narednim danima biće definisan i treći protivnik, kao i prva faza rada u Sloveniji

  • 8
FK Partizan - FK Novi Pazar, Superliga Srbije Foto: MN Press / N. Paraušić

Iako je do kraja prvenstvene trke u Srbiji ostalo još dosta vremena, Partizan je već isplanirao dobar deo letnjih priprema za novu takmičarsku sezonu. Kako Telegraf saznaje, pored uobičajenog bazičnog dela u Sloveniji, crno-beli su dobili i prihvatili poziv iz Moskve, gde će početkom jula odigrati turnir sa tamošnjim premijerligašima.

Tim iz Humske će u prestonici Rusije boraviti od 5. do 13. jula i za to vreme će odigrati tri prijateljske utakmice. Prvo će 6. jula odmeriti snage sa Dinamom iz Moskve, potom 9. ili 10. jula sa bratskim klubom CSKA, a u narednim danima biće poznato ime i trećeg protivnika sa kojim će odmeriti snage 12. jula.

Sve troškove puta i boravka u Rusiji snosiće domaćin turnira, a crno-belima sleduje i bonus od 100.000 evra bonusa za samo učešće.

Pre odlaska u Moskvu, Partizan će tradicionalno desetak dana provesti u Sloveniji, gde će raditi na sticanju kondicije i takođe imati provere, a mesto i rivali u komšiluku će biti definisani i obelodanjeni u narednim danima.

(Telegraf.rs)

Video: "Voleo da vidim da li bi to uradio u nekoj drugoj situaciji": Duljaj i na konferenciji o sudiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA