Vreme čitanja: oko 1 min.

Liverpul slavio u Bergamu, ali uzalud: Atalanta ide u polufinale Lige Evrope

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostao je još meč Marseja i Benfike...

  • 1
Mohamed Salah Foto: Jonathan Moscrop / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbaleri Atalante ugostili su ekipu Liverpula u drugom meču četvrtfinala Lige Evrope i odigrali su dovoljno dobro kako bi se plasirali u sledeću fazu takmičenja. Na kraju su izgubili rezultatom 1:0, gde je engleski tim bio bolji, ali ne dovoljno da bi prošli u polufinale.

Liverpul je bio veoma agresivan tokom celog meča, međutim Atalanta je uspela da sačuva rezultat koji je stekla u prvoj utakmici kada je slavila 3:0.

Jedini gol koji je postignu na ovom meču bio je od strane Mohameda Salaha i to u sedmom minutu utakmice sa bele tačke, ali nakon toga golmani su uspeli da spreče sve druge nalete.

Odigrana su još tri meča Lige Evrope večeras, a u drugom je ekipa Rome savladala Milan rezultatom 2:1. Strelci su bili Dibala u 22. i Manćini u 12 minutu za Romu, odnosno Gabija u 85 minutu utakmice, a Roma ide u polufinale.

Vest Hem i Leverkuzen su odigrali nerešenim rezultatom 1:1, što u dalju fazu takmičenja šalje nemačkog predstavnika. Za Engleze gol je postigao Antonio u 13. minutu, dok je izjednačenje doneo Frimpong u 89. minutu.

Marsej je ugostio Benfiku, da bi regularni tok meča završili rezultatom 1:0 za domaći tim, međutim usled toga što je Benfika slavila 2:1 timovi su morali da rešavaju u penalima. Penale su Francuzi rešili u svoju korist i tako se plasirali dalje u polufinale Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako su navijači Crvene zvezde najavili 173. večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hypothalamus

    19. april 2024 | 00:28

    da kojim slučajem Mile Svilar brani u drugoj ligi piksi bi ga sigurno zvao da brani za reprezentaciju ovako slaba vajda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA