≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj o sudiji za derbi: Za njega veliki korak, za fudbal mali! Ne zaboravite šta je pokazao prema Zahidu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, 173. večiti derbi će suditi Pavle Ilić

  • 13
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi Foto: Nikola Tomić

Sudeći prema rečima koje je izgovorio na konferenciji za medije, trener Partizana Igor Duljaj nije zadovoljan izborom sudije za 173. večiti derbi protiv Crvene zvezde!

Na centru će u subotu na Marakani biti Pavle Ilić, sudija koji je delio pravdu i na prethodnoj utakmici ova dva rivala, a podsetimo da iz Partizana tada nisu bili zadovoljni njegovim suđenjem.

Najviše zbog činjenice što je pokazao crveni karton, odnosno drugi žuti, Ksanderu Severini. Kao i zbog toga što je u jednom trenutku vikao na Gajasa Zahida.

- Publika najbolje vidi kad su neke svari u pitanju, kada je suđeje u pitanju. Ja bih voleo da ni treneri ni sudije ne budu ti o kojima će da se priča posle utakmice, več igrači, golovi, momenti, ambijent... Verujem da je za sudiju veliki korak, ali mali za fudbal. Kada sam pričao o nekom nepoštovanju, i ja pravim greške i kažem nešto što nije dostojno trenera Partizana, ali nemojte i da zaboravite da je ovaj sudija pokazao nepoštovanje prema Zahidu, to nije sportski. Nemojmo da zaboravimo da ovaj derbi gleda dosta ljudi, doći će agenti, predstavnici medija iz drugih zemalja, moramo da pošaljemo pravu, lepu sportsku priču - rekao je Duljaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    19. april 2024 | 11:53

    Dostojni, tebi je najbolje da pravis bureke i bakljave, jer ti da budes trener nekako ne ide?!

  • Delija

    19. april 2024 | 12:26

    Znas da ce te izgubiti obadve utakmice i vec sad pripremate grobare da svalite krivicu na sudije

  • Igore udalji se

    19. april 2024 | 12:36

    Vreme je da odeš, svi predhodni treneri na klupi Partizana su za tebe Doktori Dokle ćeš ti kao trener ekipe koja ima lošu taktiku, igrači nemaju snage, ne zna se ko šta igra, ne možemo nikog da pobedimo, raduješ se ( avion) na 2:2 kao da osvajamo 7 bodova a ne izvlačimo bod od jbne Čuke stvarno dokle više SRAMOTA Jbte jesam ja lud ili šta je?????????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA