Vreme čitanja: oko 1 min.

Poljubac koji je šokirao Italiju: Trener Fiorentine nije mogao da se obuzda kad je prišao poznatoj novinarki

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vinćenco Italijano u naletu emocija poljubio novinarku Skaj Sporta Venesu Leonardi

  • 0
Vinćenco Italijano, Vanesa Leonardi Printskrin: Sky Sport

Fudbaleri Fiorentine plasirali su se u polufinale Lige konferencija, pošto su posle produžetaka eliminisali Viktoriju iz Plzenja sa 2:0, a jedan od detalja koji su obeležili utakmicu u Firenci je i poljubac trenera Viole Vinćenca Italijana i poznate novinarke Skaj Sporta, Vanese Leonardi.

Nakon što je Fiorentina postigla drugi gol, Italijano nije mogao da obuzda strasti, pa je prišao novinarki koja je bila pored terena i utisak je da ju je poljubio.

Ne može se sa sigurnošću reći da li je došlo do poljupca, jer je u tom momentu ispred kamere prošlo nekoliko osoba, i to baš u ključnom momentu, a takođe je i Vanesa na glavi imala kapuljaču, pa se nije jasno videlo iz ovog ugla da li je u pitanju "francuski" poljubac, ili šaputanje ili samo poljubac u obraz.

Svakako, ova scena je podsetila na trenutak kada je tadašnji predsednik Fudbalskog saveza Španije, Luis Rubijales poljubio reprezentativku Španije Dženi Ermoso na dodeli medalja posle osvajanja titule prvaka sveta.

Ono što je zanimljivo, Vanesa je već 17 godina udata za poznatog novinara, Mauricija Kompanjonija, dok je Italijano u braku sa dugogodišnjom izabranicom Rafaelom, sa kojom je dobio dve ćerke - 2002. i 2007. godine.

Italijanski mediji odmah su počeli da spekulišu da su Italijano i Leonardi u ljubavnoj vezi, ali za sada se niko od njih nije oglašavao povodom ovog slučaja.

Fiorentina coach Vincenzo Italiano kisses the Sky Sport journalist Vanessa Leonardi (51) after the 2-0 goal vs Viktoria PIzen byu/CPRIANO insoccer

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA