≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Stanković progovorio o stanju svog sina u bolnici: Uputio je samo nekoliko reči, ali lepih

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobro je...

  • 4
Dejan Stanković Foto: MNPress

Nedavno je čitava fudbalska javnost bila potresena zbog vesti da je sin Dejana Stankovića, njegov Stefan, završio u bolnici, zbog čega je i trener Ferencvaroša morao hitno da otkaže sve obaveze i otputuje u Italiju kako bi bio sa njim.

Dejan Stanković je putem društvenih mreža tada objavio da neće biti uz klub, jer njegov sin ima važnu "utakmicu", te da mora biti s njim.

Ipak, nakon nekoliko dana, Stanković se vratio u Mađarsku gde predvodi Ferencvaroš i pred meč 29. kola protiv Kišvarde je imao poruku za navijače, a dotakao se i sina Stefana.

- Pre svega, želeo bih da se zahvalim navijačima, osoblju, mom timu što su poslednjih dana bili uz mene i moju porodicu, situacija se iz dana u dan popravlja.

Ekipa Dejana Stankovića ima izuzetno važan meč protiv Kišvarde, jer već sada u 29. kolu može da obezbedi i titulu prvaka Mađarske.

U susretu pre meča rekao sam igračima da moramo da budemo šampioni! To ne znači samo da podignemo trofej, već moramo da igramo kao šampioni, moramo da radimo kao šampioni na terenu, moramo da igramo duhom koji ovaj klub predstavlja. Ostalo nam je sedam utakmica, pet u ligi i dve u kupu. Čeka nas mnogo susreta za kratko vreme, svaki igrač mora da bude spreman za ovaj izazov, jer ako igraš u ovako velikom klubu moraš sve da pobediš.

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Stanković o Siniši Mihajloviću: Ispovest zbog koje suze same kreću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA