≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi detalji tuče huligana u Beogradu: Poobarali kontejnere i krili se po zgradama od policije

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemile scene...

  • 3
Tuča u Beogradu pred derbi Foto: Printskrin / Instagram

Centralne ulice Beograda ove subote bile su poprište sukoba za koji se smatra da je povezan sa 173. večitim derbijem koji je na programu od 18 časova.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci iz ulice Kraljice Marije i kod Vukovog Spomenika na kojima se vidi jeziv sukob velikog broja ljudi, ali i policija koja je krenula u akciju hapšenja.

Jedan od najnovijih snimaka prikazuje Sredačku ulicu u kojoj se vidi veliki broj pripadnika javnog reda i mira, a u opisu stoji da su huligani razbavali kontejnere po ulici kako bi ih usporili. Navodi se i da se kriju po zgradama kako bi izbegli hapšenje.

- Uhapsili su njih par, krenuli su da beže kroz Sredačku ulazili po zgradama da se sakriju. Poobarali kontejnere na sredinu ulice da uspore policiju. I Sredačka i okolne ulice pune policije, jedno vreme su bile i zatvorene. Policija pretresa gradilišta, vadi iz kola i zaustavlja na ulici sve sumnjive - stoji u opisu uz navedeni snimak.

(Telegraf.rs)

Video: Žestoka tuča navijača Partizana sa policijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vračar

    20. april 2024 | 15:04

    Dolaze malogradjani iz okoline u Beograd , partizani u metropoli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA