Vreme čitanja: oko 1 min.

Milojević nezadovoljan uprkos pobedi: "Partizan uzima dobre igrače i zna da ih koristi"

S. I.
S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Zvezde imao je lepe reči na račun protivnika, ali nezadovoljan je bio igrom svog tima

  • 6
Fudbal derbi FK Crvena Zvezda FK Partizan Foto: Mileta Mirčetić

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u 173. večitom derbiju protiv ekipe Partizana, a nakon utakmice govorio je Vladan Milojević trener crveno-belih.

Milojević nije bio preterano zadovoljan igrom svog tima i detaljno je obrazložio zašto je to tako.

- Znate kako, kada igrate ovakve utakmice mislim da je kao u prvoj utakmici, nije bilo kontrole rezultata. Mi smo opet dolazili do toga da moramo da jurimo, po ko zna koji put radimo stvari koje mi nisu jasne. To je za neku analizu. Teško je kada igrate kada Partizan da gol i čeka u visokom bloku vi morate da napdnete, Partizan uzima dobre igrače i zna to da iskoristi. Pas Natha ,brzina Severine, Baždara.Oni su krenuli sa prvom šansom, u sredu je opet utakmica. Možda nam se sve vratilo za onu prvu utakmicu. Mi da imamo toliko šansi i da ne možemo da damo gol.. Ja to ne mogu da objasnij. Bilo je sdržaja, svega, čestitam mojim igračim i igračima Oartizana na borbi, ovim divnim navijačima. Danas ste videli u Kragujevcu je bil osedam, u Bačkoj Topoli pet golova, sada pet - rekao je Milojević.

Na kraju se okrenuo zadnjim veznim redom crno-belih...

- Partizan je za razliku od prve utakmice izašao sa dva zadnja vezna, Kastiljo i Ovusu. Tražio je šansu sa dva brza igrača, mi smo napadali. Da je Partizan rešio jopš jednu situacijui, ne bismo imali šansu da se rvatimo. Mi ne odustajemo - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Još jedna situacija za penal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    20. april 2024 | 21:25

    Nezadovoljan ? Dobili su poklon od sudije za 2:2 i opet nezadovoljan .

  • Грачаница

    20. april 2024 | 21:49

    Милојевић није за тренера.Овакав партизан је требао петардом да победи,а не да чека помоћ судије.Чим изађе из Србије види се његова права вредност.Нигде није остао дуже од месец дана.

  • marko

    20. april 2024 | 21:07

    Lose je to. Vec treci derbi,odbrana katastrofalna, ne moze da se igra bez bekova, puno se sansi promasuje, morace za evropu mnogo toga se menja,!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA