≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan grmi posle derbija: "Razmislićemo da li ćemo igrati Kup zbog sudije Ilića..."

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su hitro odreagovali saopštenjem

FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Odmah po okončanju 173. večitog derbija, čelnici fudbalskog kluba Partizan su prosledili kratko saopštenje, koje će, kažu, uskoro biti prošireno i potkrepljeno činjenicama.

Iz Humske su se obrušili na sudiju Pavla Ilića, tvrdeći da je odlukama direktno uticao na krajnji rezultat utakmice sa Crvenom zvezdom, a ramotnjegovu arbitražu su okrarakterisali kao-sramotnu.

Kratko saopštenje prenosimo u celosti, iščekujući duže, koje će, kažu, biti potkrepljeno video-materijalom.

- Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu - kaže se u saopštenju crno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je pokazao Delijama na kraju derbija: Duljajev pomoćik reagovao ispred severne tribine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Golub

    20. april 2024 | 21:03

    Pa kako vas bre sramota nije,dva cista penala,za drugi je morao da bude i crveni za onakav start,a kod drugog gola igrač partizana se baca na zemlju bez faula. Treba biti posten pa priznati,ali od vas to i ne očekuje.

  • SrbskiBek

    20. april 2024 | 20:48

    Sut u okvir gola !??? 2 !!!!! O cemu vi pricate !???? Posed 37% !????? Kako si bolji sa tom statistikom !???

  • bidza

    20. april 2024 | 20:47

    Opet im sudija kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA