Vreme čitanja: oko 1 min.

Bajern silovit na gostovanju Union Berlinu, Hofenhajm u efikasnom meču bolji od Borusije Menhengladbah

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Efikasno kolo u Bundesligi

  • 0
FK Bajern Minhen Foto: Tanjug.rs/AP

Fudbaleri Bajerna ubedljivo su savladali Union Berlin rezultatom 5:1, u okviru 30. kola Bundeslige. Bavarci su se u prošlom kolu oprostili od titule, ali i pored toga im ne fali motiva.

Izabranici Tomasa Tuhela pitanje pobednika rešili su već posle prvih 45 minuta, kada su golovima Groecke i Kejna došli do dva gola prednosti.

Posle samo osam minuta igre u nastavku Tomas Miler je povećao prednost svog tima, da bi se do kraja meča još jednom upisao u strelce. Za tim iz Minhena u strelce se upisao i Tel, a poraz Unionu ublažio je Vertesen.

Hofenhajm je u uzbudljivom i efikasnom meču savladao Hofenhajm rezultatom 4:3. Domaći sastav poveo je u 36. minutu pogotkom Vergorsta, a izjednačenje Borusiji doneo je Hak.

Ovaj rezultat bio je aktivan na poluvremenu, da bi Promel i Karbak postigli dva brza gola i najavili trijumf svog tima. Ipak, ležernost u nastavku mogla je skupo da košta Hofenhajm. hak je u 78. i 89. minutu krunisao svoju sjajnu partiju i uspeo da poravna rezultat.

I, kada se činilo da će meč biti završen bez pobednika, Anton Stah je u nadoknadi susreta pogodio mrežu rivala i doneo Hofenhajmu vredna tri boda.

U ostalim susretima Darmštat je kao gost savladao Keln sa 2:0 i "Jarčeve" praktično gurnuo u "Cvajtu", Lajpcig je takođe na gostujućem terenu pobedio Hajdenhajm sa 2:1, dok je Volfsburg "minimalcem" savladao Bohum na domaćem terenu.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Potrebno još 750.000 evra za lečenje: Veterani Partizana i Konstantina odigrali meč za Helenu (8)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA