≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bibars Natho posle derbija: "Drugu utakmicu dolazi ovde i igraju sa 12 igrača..."

E. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Besan je bio Izraelac

  • 38
Bibars Natho Foto: MN Press/Marko Metlas

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na domaćem terenu ekipu Partizana rezultatom 3:2, u okviru 1. kola plej-ofa Superlige Srbije. Ovaj, 173. večiti derbi, opravdao je očekivanja, a crveno-beli su do preokreta došli u samom finišu meča pogocima Kataija i Endiajea.

Nakon meča, fudbaleri Partizana imali su primedbi na račun glavnog arbitra Pavla Ilića, a najglasniji bio je Izraelac, Bibars Natho.

- Samo je jedan čovek pobedio ovde, u ovoj utakmici. To je sramota. Drugu utakmicu dolazi ovde i igraju sa 12 igrača. Ako niko neće da kaže istinu - mi ćemo. Jedan čovek drugi put odrađuje svoj šou. On ne treba da bude u prvom planu, već igrači Zvezde i Partizana, ali svaku utakmicu ovde on ostavi igrače u senci. Nije želeo da konsultuje VAR jer je znao da je napravio grešku. Niko ne govori ništa o tome i zato mi moramo da iznesemo istinu - rekao je Natho, a onda dodao:  - Dosta je! Dosta! Ovde sam već pet godina i niko ne priča o problemu koji postoji. Stalno se govori: nema problema, hajdemo, biće bolje sledeću utakmicu... Ne, gotovo je sa tim. Previše je. Borimo seza sebe, za klub i naviječe, a svaki put šou preuzme jedan čovek - započeo je Natho svoje izlaganje.

Navijači crno-belih su pri rezultatu 2:2 zahtevali od svojih pulena da napuste teren.

- Navijači su imali pravo, trebalo jeda napustimo teren. Moja je greška i preuzimam odgovornost jer je trebalo da izvedem igrače sa terena. Možda bi to pomoglo da se neko probudi u srpskom fudbalu. Ovo što se dešava je previše - ne krije razočarenje Natho.

Čelni ljudi kluba iz Humske su napomenuli da se možda i neće pojaviti na Kup utakmici koja je na programu u sredu.

- Nemamo drugo rešenje nego da igramo u kupu. Ako ne budemo igrali, izbaciće nas iz Evrope. Šta možemo? Sami smo protiv svih. Žao mi je, nisam srećan što moram ovo da pričam. Deca nas gledaju, žao mi je, ali neko moraovo da kaže. Ukoliko sam to ja, biću ja i neka me kazne. Imam 36 godina i mnogo toga iza sebe. Ono što se ovde dešava nije fudbal - završio je Natho.

(Telegraf.rs)

Video: "Nije mi važno da li je sudija ovako ili onako, izgubio sam...": Nađ nije želeo o suđenju posle meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van Helsing

    20. april 2024 | 22:32

    Od kada si ovde dao si 50 golova iz nepostojecih penala, tada ti odgovara sudija i sve je potaman, licemeru.

  • Dzoni

    20. april 2024 | 22:39

    Komentarise igrac kluba koji na poslednja dva derbija ima posed lopte 22%, i ukupan broj suteva za dva derbija 52:8 🫣🫣🫣

  • Ćupričanin

    20. april 2024 | 22:22

    Kako te bre nije sramota???? Sudija vam kriv? Dva cista penala kao suza a o vasoj igri necu ni da pricam... Imali ste posed lopte 22%,ej bre 22% 😂😂 I posle vam kriv neko??? Sa vama uvek neka komedija 😂😂 🔴⚪️❤️🔴⚪️❤️🔴⚪️❤️🔴⚪️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA