≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arsenal opet lider Premijer lige: Dva gola dovoljna za povratak na prvo mesto

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Siti je svoj meč odložio

  • 0
FK Arsenal - Leandro Trosar Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Arsenala porazili su Vulverhempton na "Molinou" rezultatom 2:0 i tako iskoristili to što je Mančester siti zbog obaveza u FA kupu svoj meč odložio.

Znali su gosti da ih trijumf vraća na prvo mesto i tokom meča su zaista igrali u grču. Tokom nedelje su eliminisani iz Lige šampiona od Bajerna, proteklog vikenda izgubili od Aston Vile, pa ih je ova pobeda vratila na pravi put.

Leandro Trosar je iskoristio nesebičnost Gabrijela Žezusa i pred istek poluvremena je pogodio pravo mesto, dok je u dubokoj nadoknadi Edgar Odegard postavio konačan ishod.

Deklan Rajs je pre toga imao jedinu šansu za "tobdžije" u prvom poluvremenu, dok je Žoao Gomeš u 35. minutu pogodio stativu, i to nakon intervencije Davida Raje.

U drugom delu meča najbolje šanse imao je Arsenal u završnici, pošto su Bukajo Saka i Gabrijel Martineli propustili da pogode mrežu. To ipak nije poremetilo njihov glavni cilj.

Arsenal sada ima bod više od Sitija.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA