Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moje četiri godine ovde nisu bile loše": Tijago Silva najavio odlazak iz Čelsija

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pouzdani štoper i dalje igra na visokom nivou

  • 2
Thiago Silva,  Tijago Silva Foto: Tanjug/AP

Čelsi je porazom u polufinalu od Mančester sitija rezultatom 1:0 izgubio šansu da se bori za trofej FA kupa, a nakon meča odlazak iz kluba najavio je Tijago Silva.

Pouzdani štoper je u London došao 2020. godine iz PSŽ-a, a sa "plavcima"je 2021. godine uspeo da osvoji trofej u Ligi šampiona.

- Uskoro ćete saznati moju konačnu odluku. Ne želim da kažem ništa zvanično posle poraza. Tužan sam zbog rezultata, ali pre ili kasnije, odluka će izaći u javnost. Svoju odluku sam doneo u glavi, ali nije pravi trenutak da je podelim - rekao je Silva.

Za kraj svoj izlaganja istakao je da četiri godine u dresu Čelsija nisu bile loše za njega, te da još uvek može da igra na visokom nivou iako ima 39 godina.

- Moje četiri godine ovde nisu bile loše. Ne da nisam verovao u sebe, već zbog mojih godina kada sam stigao, intenziteta Premijer lige. Nije uobičajeno da 39-godišnjak igra na tom nivou. Ne volim da pričam o sebi, ali tako ja vidim te stvari. Protiv Sitija sam bio spreman da igram i produžetke, jer i dalje uživam u fudbalu i fizički se odlično osećam - završio je Silva.

(Telegraf.rs)

Video: "Nije mi važno da li je sudija ovako ili onako, izgubio sam...": Nađ nije želeo o suđenju posle meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA