≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sramota kluba u Severnoj Makedoniji: Navijači kupili ulaznice, pa poljubili vrata hale jer nisu mogli unutra

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rukometni klub Ohrid napravio je veliki organizacioni propust

  • 0
Rukometna lopta, rukomet, ilustracija Foto: Revierfoto / imago sportfotodienst / Profimedia

Rukometni klub Ohrid tema je sportskih medija u Severnoj Makedoniji iz ne baš lepih razloga. Naime, za utakmicu protiv Eurofarm Pelistera došlo je do velikog propusta, zbog čega su mnogi navijači umesto u hali samo poljubili njena vrata.

Naime, njima nije bilo dopušteno da uđu u dvoranu "Bijalini Izvori" od strane redara, iako su imali uredno kupljenu ulaznicu. Nije jasno kako je došlo do toga, klub je prebacio odgovornost na redare i organe reda, koji su procenili da je u pitanju meč visokog rizika, a revoltirani navijači vratili su se kućama i tražili refundaciju novca od strane kluba.

Ohrid se vrlo brzo oglasio saopštenjem u kojem se izvinjava za veliki propust i istakao da će oštećenim navijačima dopustiti besplatan ulaz na sledeća dva meča u dvorani "Bijalini Izvori".

- Poštovani, na prethodnim utakmicama čiji je Ohrid bio organizator nije bilo problema. Svi simpatizeri koji su kupili ulaznice za meč između Ohrida i Eurofarm Pelistera, a niste mogli da ga gledate uživo u dvorani, izvinite. Po prethodnom obaveštenju policije i Ministarstva unutrašnjih poslova, a pošto je utakmica proglašena za meč visokog rizika, odlučeno je da se vrata sportske hale zatvore pola sata pre početka. Obaveštavamo vas da će na preostale dve utakmice plej-ofa koje će Ohrid igrati kao domaćin protiv Proleta i Tikveša, ulaz biti besplatan za sve navijače i simpatizere. Hvala vam na podršci tokom cele sezone - stoji u izvinjenju RK "Ohrid".

Nije jasno koliki je to broj navijača na kraju bio oštećen.

(Telegraf.rs)

Video: Zagrmelo iz svlačionice srpskih juniora: Ko da mi otme iz moje duše Kosovo! Slavi se polufinale SP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA