Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo brutalna krađa u Engleskoj? Ovako je Mančester prošao u finale FA kupa!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deluje da je sistem opet zakazao

  • 3
Poništen gol FK Koventri u polufinalu FA kupa Foto: Printskrin / YouTube / The Emirates FA Cup

Fudbaleri Mančester junajteda prošli su u finale FA kupa pošto su na Vembliju porazili Koventri tek posle boljeg izvođenja penala, nakon što je tokom 120 minuta igre rezultat bio 3:3.

"Crveni đavoli" su vodili 3:0 golovima Skota Mektomineja, Harija Megvajera i Bruna Fernandeša do 58. minuta, međutim rival je šokirao člana višeg ranga takmičenja.

Elis Sims, Kalum O'Hare i potom u petom minutu nadoknade Hadži Rajt odveli su meč u produžetke, a u njima je Koventri uspeo da održi egal do 120. minuta, iako su Bruno i Megvajer imali sjajne prilike.

Došla je i nadoknada drugog produžetka i u njoj je Viktor Torp postigao gol za potpuni preokret, međuti on je poništen zbog ofsajda! I to kakvog.

Navodno je za vrh svoje patike asistent za gol Rajt bio ispred poslednjeg defanzivca, međutim mnogi su već osporili ovu odluku. Navodi se da je uzet pogrešan momenat za analizu u VAR sobi i kao dokaz se navodi položaj Kristijana Eriksena.

Na kraju je još jedan Danac bio junak svoje ekipe, pošto je Rasmus Hojlund postigao gol za pobedu se bele tačke, a na Ostrvu ostaje da se raspravlja i dalje o načinu korišćenja VAR-a. Ovo je i jopš jedan argument za uvođenje poluatomatskog sistema za detektovanje ofsajda, koji će biti primenjen od sledeće sezone.

(Telegraf.rs)

Video: "Junajted na prodaju": Navijači u Mančesteru se okupili, žele odlazak gazde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mmf

    22. april 2024 | 16:34

    ovo je krada i to burutalna a u srbiji med i mleko jadno

  • Mile

    22. april 2024 | 19:47

    Isto smo ovo videli u derbiju ali nije okarakterisano kao KRAĐA jer imamo neke koji se prave Englezi i veći su od ovi Engleza iz Mančestera!!!!!!!!!

  • Đole

    22. april 2024 | 17:33

    Pa nismo mi baš u svemu najbolji, eto ima i boljih.😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA