Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobitak od milion i Zvezda u Ligi šampiona!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imamo trećeg dobitnika takmičenja

  • 2
Mozzart Foto: Promo/ Mozzart

U noći rolerkostera, noći preokreta, noći iskonskog fudbala došla je kvota 2,30 iz Dortmunda, kao i čist koeficijent tri iz Barselone. Ovaj junak nedelje nije se sapleo ni o Engleze, ni Ruse, ili recimo Šveđane... Služila ga je sreća, pa nije ni čudo što je na kraju naplatio SUPER MULTI BONUS u iznosu od 104.947 dinara.

-Pratio sam, kako nisam pratio. Video sam da sam tokom nedelje izbio na prvo mesto, a sinoć nisam mogao da spavam od uzbuđenja da li ću ostati vodeći. Rano jutros sam morao na službeni put, tako sam odmah izjutra proverio listu i verovao da se ništa neće promeniti, te da će uslediti vaš poziv i obaveštenje da sam pobedio - u dahu govori Vladan.

Vladan će svoj navijački san, da uživo prati Crvene zvezdu na nekom od gostovanja u Ligi šampiona, nadamo se ostvariti sledeće sezone.

-Želja mi je da pratim svoj voljeni klub na nekom od gostovanja u Ligi šampiona. Do sada nisam imao sreće da se sve poklopi i da se to desi, ali se nadam da će to biti moguće baš zbog ove nagrade. Verujem se da će ekipa Vladana Milojevića prvo osvojiti titulu, a kasnije i proći do grupne faze, te da ću ja sa svojim sinovima gledati uživo našu Zvezdu na nekom od najvećih evropskih stadiona - zaključuje naš treći dobitnik nagradnog putovanja.

Da ponovimo, za nedeljnog pobednika spremne su povratne avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac, a najbolje od svega je što na putovanje možeš da povedeš još jednu osobu.

Počinje nova nedelja i nova šansa za tebe! Koji je tvoj navijački san? Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje. Izvoli, dokaži se!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA