Vreme čitanja: oko 2 min.

Sastav Zvezde za derbi u Kupu: Iznenađenje na levom beku, Milojević veruje u "Magika"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj meč biće drugačiji u odnosu na onaj odigran za vikend, prvenstveno zbog toga što je reč o Kup utakmici, odnosno, po tome što se igra na ispadanje

  • 12
Fudbal derbi sastav Crvena Zvezda Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu Partizana, u okviru polufinalnog susreta Kupa Srbije.

Digla se bura nakon poslednjeg, 173. večitog derbija, u kojem je Zvezda slavila sa 3:2, a nakon kojeg su iz tabora Partizana većali da li će se pojaviti na Kup utakmici, nezadovoljni suđenjem.

Ipak, na kraju su crno-beli doneli odluku da ipak igraju, te nas očekuje još jedna zanimljiva fudbalska predstava.

Ovaj meč biće drugačiji u odnosu na onaj odigran za vikend, prvenstveno zbog toga što je reč o Kup utakmici, odnosno, po tome što se igra na ispadanje.

Ipak, kada je reč o sastavima, ponovo se mogu očekivati najjače moguće ekipe. Međutim, izvesno je da će Vladan Milojević napraviti određene promene u odnosu na 173. derbi.

Ono što je definitivno poznato, jeste da će se među stativama standardno naći Omri Glazer, koji je ustaljeni prvi čuvar mreže crveno-belih.

Što se defanzivne linije tiče, za očekivati je da većina ostane ista. Uz desnu aut liniju biće izvesno Srđan Mijailović, dok će štoperski tandem činiti Uroš Spajić, i kapiten Aleksandar Dragović.

Ipak, uz levu aut liniju, vrlo lako bi moglo doći do promene, s obzirom na to da je Milan Rodić na prethodnom meču izašao na poluvremenu, zbog bolova u leđima, te je upitno da li će biti spreman, a upravo tu priliku može dobiti mladi Viktor Radojević, koji je zamena na levom beku.

FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Kada je reč o sredini terena, Mirko Ivanić i In Bom Hvang izvesno će početi i ovaj susret, a uz njih bi, umesto Gelora Kange, od prvog minuta mogao da se nađe Aleksandar Katai, koji je i odlučio prethodni derbi.

Još jedna promena mogao bi da bude i Piter Olajinka, koji bi izvesno od starta mogao da se nađe uz levi bok, a koji u oslednje vreme igra odlično, dok će na suprotnoj strani dejstvovati Osman Bukari.

U samom špicu izvesno je da neće biti promene, i da će se od starta na terenu ponovo naći Šerif Endiaje, koji u drugom delu sezone deluje zaista dobro na terenu.

Prema tome, sastav Zvezde za polufinale Kupa bi trebalo da izgleda ovako:

Glazer - Mijailović, Spajić, Dragović, Radojević - Hvang, Ivanić, Katai, Bukari, Olajinka - Endiaje.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatna bakljada na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA