Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragovićeva poruka posle derbija: "Šta kažu geometri, Žene u crnom, je l' sad regularno?"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljivo je i to da je iskusni defanzivac vrlo brzo obrisao tu poruku sa Instagrama

  • 38
FK Crvena zvezda slavlje  - FK Partizan kup Foto: Mileta Mirčetić

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović okačio je na svojim društvenim mrežama komentar jednog navijača kojim je očigledno "pecnuo" Partizan posle derbija u polufinalu Kupa Srbije!

Zvezda je u sredu veče pobedila sa 2:0 i igraće za trofej sa Vojvdinom, dok je cela situacija kada su u pitanju večiti bila i te kako naelektrisana poslednjih dana.

Iz Partizana su čak pretilid a neće da igraju. Bili su nezadovoljni suđenjem pavla Ilića u 173. večitom derbiju, iako je Sudijska komisija kasnije ustanovila da nije bilo nikakvih propusta te je Dragovićeva poruka očigledno aluzija na sve to što se dešavalo.

Aleksandar Dragović Printskrin: Instagram/dragovic6

- Šta kažu geometri, VAR stručnjaci, sportski radnici, Evropski sud za ljudska prava u Strazburu, Žene u crnom i ostale nevladine organizacije, je l' sada bilo sve regularno, zna li se šta - piše u poruci koju je Dragović podelio na Instagramu.

Ono što je zanimljivo jeste i to da je Zvezdin kapoiten u međuvremenu obrisao tu fotografiju na svom "storiju2 i ostavio je samo one gde se vidi konačan rezultat, slavlje u svlačionici i odlazak na Sever sa Urošem Spajićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    25. april 2024 | 08:24

    Није регуларно!Други гол је нерегуларан из неколико разлога.Као прво, лопта није пала на земљу, друго , примењена је прекомерна сола приликом шута , што је могло да доведе до тешке повреде голмана да га је лопта погодила треће,није суђен ни један пенал, нарочито када је у игру ушао Натко! И све кад се узме у обзир, тотално нерегуларна победа!

  • Bibi

    25. april 2024 | 08:44

    Bravo kapitenu,u centar!

  • Đole

    25. april 2024 | 08:10

    Pa lepo pita čovek, zna li se šta ??? Mada je ovaj rezultat bruka Zvezde, trebala je lagano petardica da pukne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA