Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - TSC u Superligi Srbije

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki ulog za obe ekipe

  • 3
FK Partizan - FK Novi Pazar, Superliga Srbije Foto: MN Press / N. Paraušić

Fudbaleri Partizana će u okviru 32. kola Superlige Srbije na svom terenu dočekati TSC.

Crno-beli su poraženi u prethodna dva derbi susreta, večiti rival je odneo pobedu u prvenstvu, a potom i u Kupu Srbije, te sada sa poljuljanim samopouzdanjem dočekuju tim iz Bačke Topole.

Izabranici Igora Duljaja trenutno imaju 70 bodova, dok njihov naredni rival ima 63, pa bi u slučaju poraza dodatno zakomplikovali svoju poziciju i borbu za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona naredne godine.

Pred ovaj susret strateg Parnog valjka naveo je  da je njegova ekipa spremna na ono što ih očekuje jer je ulog ogroman.

-  Partizan je iznad svih nas, ja sam tu jedan mali deo istorije i ništa više, uvek imate neke malo naručene tekstove, čak i oni koji nisu naručeni, nije me poljuljalo. Radim posao koliko mogu, imam energije, klub uvek može da nađe bilo koje rešenje, najvažnije je da ekipa bude skoncentrisana na ono što nas očekuje jer je ogroman ulog, jer će većina igrača u sledećoj sezoni, ukoliko sve bude kako treba, da se takmiči za poziciju koja vodi u Evropu.

Duel između Partizana i TSC-a na programu je od 19.30 časova na stadionu u Humskoj, a direktan prenos možete pratiti na kanalu Arena Premium 1.

(Telegraf.rs)

Video: "Voleo da vidim da li bi to uradio u nekoj drugoj situaciji": Duljaj i na konferenciji o sudiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    28. april 2024 | 06:57

    Tudjmanovci kad izgubite kmekanje na sve i svakoga uprava napolje trener radi za Srpski ponos i td.A kad pobedite sve ok zahvalnica igracima prottivniku navijacina i jednim i drugim.Dali sami sebe dlusate sta lupate.Hvala na objavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA