Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladost u 98. minutu do bodova spasa: Izvukao se i Metalac u Novom Sadu sa igračem manje

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dubočica je gotovo rešila prvoligaški status pobedom na Novom Beogradu

  • 1
FK Metalac Gornji Milanovac Foto: Youtube / Prva liga Srbije

Fudbaleri Mladosti GAT i Kolubare odigrali su u Novom Sadu vrlo dramatičan meč u kojem smo oba gola videli u nadoknadi vremena drugog poluvremena, a sve je na kraju rezultovalo podelom bodova - 1:1 (0:0).

Dugo se čekalo na pogotke u Novom Sadu, a na kraju su "pali" baš pred poslednju sudijsku pištaljku. Prvo je Braunović posle kontre doneo veliko slavlje fudbalerima Kolubare koji su mislili da su upisali tri boda vredna u borbi za opstanak u 94. minutu.

Međutim, nakon što je isključen Ilić, u 98. minutu nakon slobodnog udarca, a zatim i centaršuta, u kaznenom prostoru se najbolje snašao Šušnjar koji je u 98. minutu izjednačio i doneo podelu bodova.

Posle nje, Kolubara je i dalje ostala van opasne zone sa 38 bodova, dok se Mladost GAT nalazi na 36 i prva je ispod crte, barem do kraja meča Sloboda - Vršac u Užicu.

Sa druge strane, vrlo zanimljivo je bilo i na meču RFK Novog Sada i Metalca, gde su gosti iz Gornjeg Milanovca na kraju sa igračem manje uspeli da izvuku bod - 1:1 (0:0).

Poveo je domaćin u 54. minutu, da bi 15 minuta kasnije Metalac ostao sa desetoricom. To ih nije pokolebalo, pa su posle jednog centaršuta u 87. minutu došli do jako važnog remija u borbi za opstanak u Prvoj ligi Srbije.

Metalac je sada na 41 bodu i ima pet više od Mladosti GAT koja je prva ispod crte, dok je Novi Sad skoro i matematički ispao sa 24 boda.

Preostali meč doneo je pobedu Dubočice nad Radničkim iz Novog Beograda (0:1), kojim je gost iz Leskovca skoro osigurao elitni status.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Milojević podigao ton: "Ne mislim da smo slabije odigrali! A to što Bukari nije trenirao to ne znate

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mustafa

    30. april 2024 | 07:19

    Sledece kolo Ofk bodove prepusta Indjiji(i idu direktno) I ako Inđjija to ne zasluzuje jel je vecito u "minusu",Jedinstvo je pokazalo vec danas da nemaju ekipu ni za baraz( ispraseni od Inđije ) smederevo isprasta samo ako ne ispadne Pancevci iz Super lige a ako ostanu Pancevci mnogo je Banu da ima dve ekipe u Super ligi,Odzaci "namesteni" ocekivano posle pobede u Indjiji ( jedino tako necu biti konkurenti Inđjiji,Jedinstvu ,i Smederevu).Najveci dobitnik posle danasnjeg kola su igraci Inđije (ali ne radi druge pozicije vec ce se VALJDA smilovati uprava da im isplati dugovanja😏) I naravno strucni stab je sacuvao posao🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA