Vreme čitanja: oko 1 min.

Siti i dalje sve drži u svojim rukama u borbi za titulu: Građani "posekli" Šumu i nastavili sa pobedama

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije bilo problema za Gvardiolinu četu protiv Notingemu

  • 0
FK Mančester siti, Joško Gvardiol Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Mančester sitija nastavili su da ređaju pobede u Premijer ligi Engleske, pošto im je ona u Notingemu protiv Foresta bila peta uzastopna, čime su ostali na pol-poziciji u borbi za titulu šampiona - 0:2 (0:1).

Baš u pravi čas su fudbaleri Notingema uspeli da dođu do pogodaka na gostovanju Notingemu. Prvi je "pao" u 32. minutu posle odlično izvedenog kornera Kevina de Brujnea, kada je hrvatski fudbaler Joško Gvardiol na prvoj stativi loptu skrenuo u mrežu.

Drugi pogodak ponovo je "režirao" Kevin de Brujne, pošto je u 71. minutu asistirao Erlingu Halandu, a koji je pogodio donji levi ugao gola.

Siti je uz nova tri boda zadržao svoje drugo mesto na tabeli sa 79 bodova i ima jedan manje od Arsenala, ali uz jako važnu napomenu, a to je da ima i zaostali meč sa Totenhemom u Severnom Londonu.

Sa druge strane, Notingem nastavlja grčevitu borbu za opstanak sa Lutonom i ima bod više od Šeširdžija i prvi je iznad crte.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević podigao ton: "Ne mislim da smo slabije odigrali! A to što Bukari nije trenirao to ne znate

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA