Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloboda na bod od sigurne zone! Užičani ne znaju za poraz već sedam utakmica, posle preokreta dobili Vršac

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se poklopilo sa dolaskom Ljubiše Stamenkovića Piskavca

  • 0
Ljubiša Stamenković Piskavac Foto: MN Press / M. Metlaš

Fudbaleri Slobode iz Užica upisali su pobedu u poslednjem nedeljnom meču drugog kola plej-auta Prve lige Srbije, pošto su na svom stadionu "Radomir Antić" bili bolji od Vršca - 3:1 (0:1).

Bila je to sedma utakmica u nizu u kojoj Užičani nisu osetili poraz, a vođeni bučnom užičkom publikom koja je ponovo u zaista velikom broju došla na tribine, stigli su do preokreta i tri boda.

Poveo je Vršac pomalo šokantno u 42. minutu susreta golom Rikelmea, što je bio rezultat koji je bio aktivan na poluvremenu.

Ipak, Sloboda se u potpunosti vratila u igru u nastavku, pa je već u 57. minutu pogotkom Čarlsa uspela da izjednači rezultat, da bi Todor Glišović u 65. minutu doveo Užičane do velike radosti.

U samoj završnici, mladi Andrej Đukić "olakšao" je posao navijačima, jer je u 85. minutu uspeo da postigne i treći Slobodin gol i osigura pobedu.

Užičani se sada nalaze na samo jedan bod od sigurne zone, pošto su na 13. mestu sa 37 poena, a Kolubara je na 38. Sa druge strane, Vršac je na 40 na 11. mestu.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte pogodak Natha iz slobodnog udarca za izjednačenje Partizana protiv TSC-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA