Vreme čitanja: oko 1 min.

Bandović posle remija sa Zvezdom: "Igrali smo protiv najboljih u državi, odigrali smo odličnu utakmicu"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadovoljan je bio Bandović

  • 0
Fk Radnicki 1923 Kragujevac, Fk Vojvodina, Kup Srbije Foto: Nikola Anđić

Fudbaleri Vojvodine remizirali su protiv Crvene zvezde sa 0:0 u meču 32. kola Superlige Srbije, čime su došli do veoma važnog boda u nastavku takmičenja i borbe za plasman u Evrpou kroz prvenstvo.

Vojvodina je bila bolji rival u ovoj utakmici, imali su i tri čiste šanse iz kojih su mogli da dođu do pobede, ali, spasio je Zvezdu Omri Glazer.

Posle utakmice, trener Božidar Bandović je rekao da je atmosfera bila sjajna.

- Slažem se da je bila sjajna atmosfera. Čestitam igračima na dobroj utakmici. Igrali smo protiv najboljeg tima u državi, a posebno smo u drugom poluvremenu bili jako dobri u presingu kada smo imali tri, četiri situacije da postignemo gol. I Zvezda je imala svoje šanse, ali mi smo odigrali jednu odličnu utakmicu. Zahvalio bih se navijačima na podršci.

Iako će u finalu Kupa igrati Zvezda i Vojvodina, Bandović nije govorio o tom meču.

- Uvek je najvažnija naredna utakmica i zato smo fokusirani na meč s Partizanom. Posle ovih utakmica ima i emotivnog i fizičkog pražnjenja, pa moramo da se fokusiramo na naredni meč.

Na kraju, on je otkrio i da je Vojvodina imala probleme sa povredama.

- Guram je igrao meč sa samo dva odrađena treninga, kao i Radulović. Vukanović još uvek ima probleme sa petom, ali smo odigrali dobro i bitno je da nastavimo samo s ovakvom igrom, a golovi će doći. Imamo čemu da se nadamo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA