≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Partizan na raskrsnici: Duljaj vodi jutarnji trening, čekaju se dalje odluke

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crno-beli, ako već nameravaju da se rastanu sa aktuelnim trenerom, moraju da pronađu rešenje za "gašenje požara", ali bez mnogo ambicija

  • 34
Igor Duljaj Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Bura koju je u Partizanu izazvao poraz od TSC, direktnog takmaca za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona, nije jenjavala satima posle toga, a tokom današnjeg dana bi trebalo da dobije konačan epilog. Jasno je da su Igoru Duljaju poljuljane pozicije, ali nikakva odluka u nedelju uveče nije doneta, te će još uvek aktuelni trener voditi jutarnji trening ekipe posle čega bi sve trebalo da bude jasnije.

Činjenica je da je Upravni odbor ili kako god se zove to telo u ostavci predsednika kluba, dalo nalog sportskom sektoru da donese konačnu odluku o statusu Duljaja, te predloži rešenje na mestu trenera ukoliko dođe do smene, ali konkretnih poteza još uvek nema.

Jasno je da Partizan, ukoliko već želi da se raziđe sa Duljajem, mora da nađe privremeno rešenje, jer niko ko bi seo na klupu na duže staze sigurno to nije voljan da prihvati posao u pet završnih kola takmičenja i da ekipu koju nije trenirao i selektirao, pa i sebe lično, eventualno dovede u još gori položaj.

Dakle, to privremeno rešenje najpre može biti samo iz aktuelnog stručnog štaba i to u tom pogledu sve insinuacije vode ka Albertu Nađu, potom i neko od trenera iz omladinske škole. Mada, bi to sa druge strane bio rizik, jer velika većina nikada nije radila u seniorskom fudbalu, verovatno bi ih težina Partizanove klupe u ovom momentu "samlela".

Trenersko rešenje izvan samog sistema je u ovom trenutku možda najdalja opcija, jer teško da crno-beli u ovom momentu koji nije lak ni za klub, igrače ni za navijače, mogu da nađu čoveka bez ambicija koji će doći da "gasi požar", a da mu se ne pruža mogućnost da na leto nastavi posao.

Sve u svemu-pat pozicija, koja će za nekoliko sati dobiti obrise ili krajnje rešenje, a na osnovu koga će možda i moći da se proceni kuda ide tekuća sezona Partizana. Za sada ide u smeru nalik onome prošle godine i to nikome ne ide u prilog...

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj utučen posle poraza od TSC-a: "Osetili su krv..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    29. april 2024 | 09:57

    Leti leti Duljajeeee ...

  • Bata Kole

    29. april 2024 | 09:37

    A,sudije,FSS,CIA,BIA,DIA....Ko je kriv???

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅⚽⚽⚽

    29. april 2024 | 09:04

    Време је за Шамрок Станоја😂😂😂. Циркус

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA