Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijeka izgubila, a Sopić preti: "Dođite u Zmajevo gnezdo, Brus Li i pobedite! Pao je Lil, pašće i Dinamo"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poprilično zanimljive izjave imao je trener Riječana

  • 0
Željko Šopić, Printskrin: Youtube / MaxSport

Fudbaleri Rijeke su poraženi od Lokomotive sa 3:1 u 32. kolu HNL-a, čime su prepustili Dinamu iz Zagreba prvu poziciju na tabeli na samo četiri utakmice do kraja samog prvenstva, čime su zakomplikovali već viđeno osvajanje titule.

Rijeka ima za čim da žali, a to je istakao i trener Željko Sopić posle utakmice.

- Nema u fudbalu najgoreg trenutka, u principu tako je kako je. Čestitam ekipi Lokomotive na pobedi, a mi moramo jednostavno zajedno ohladiti gave. Čeka nas vrlo bitna utakmica protiv Dinama, ništa se nije promenilo, bilo bi bolje da smo pobedili ili uzlei bod. Ima četiri kola do kraja, imamo sve u svojim rukama, tako da... Momci ne treba da padaju zbnog poraza, daćemo sve od sebe da dobijemo Dinamo na Rujevici i da dočekamo poslednja kola kao prvi na tabeli.

On je potom pomenuo i Dinamo, ali i medije.

- Mi ćemo sve uraditi ove nedelje da podignemo ekipu, da pokušamo da pobedimo Dinamo. Videćemo ko je bolji, ko će koga... Ljudi, imamo sve u svojim rukama, da nam je dao jedan cent, momci, nedelja u 19 i 30 na Rujevici, pa ko će koga - rekao je Šopić, koji je potom pomenuo i "kome bi bilo" drago ako tim iz Zagreba postane šampion.

- Pola medija u Hrvatskoj bili srećni, jer verovatno Dinamo lakše uđe u Ligu šampiona, pa će neko imati novce ovo ono s njima tamo, nedelja, sedam i 30, Rujevica.

Sopić je potom pomenuo i Brus Lija.

- Nije gotov. Dođite na Rujevicu, u Zmajevo gnezdo, Brus Li i pobedite. Pao je Lil, pašće i Dinamo. A opet, lopta je okrugla, videćemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA