Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Nova smena trenera u Superligi, Lučani traže novog šefa stručnog štaba!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle samo dva kola u plejofu

  • 1
Tomislav Sivić Foto: RTS 3 - Printscreen

Fudbaleri Mladosti iz Lučana su uspeli da uđu u plejof Superlige, međutim, oni će do kraja sezone imati novog trenera, pošto je otkaz dobio Tomislav Sivić, koji ih je tamo i doveo!

Naime, kako saznajemo, Mladost iz Lučana je odlučila da dodeli otkaz treneru koji je stigao još u Oktobru 2023. godine, te je proveo čitavu sezonu u ovom klubu, ali, nakon poraza od Čukaričkog, on je dobio otkaz.

Mladost je ove sezone imala odlične rezultate, te je slavio i u prvom kolu plejofa protiv Napretka sa 3:1, da bi usledio poraz od Čukaričkog (4:1), te i otkaz.

Tomislav Sivić je u dosadašnjoj karijeri radoi u dosta velikom broju klubova, dok je u poslednje vreme promenio čak četiri u Superligi Srbije - Novi Pazar, Radnički Niš, Železničar iz Pančeva i Mladost iz Lučana.

Pre toga je radio i na Islandu u VB-u, B36, KI, potom je bio selektor Srbije i Crne Gore do 17, potom i do 21 godine, a onda je radio u Smederevu, Voždovcu, Spartzaku, Kečkemetu, ponovo u reprezentacija do 19 i 21 godine, Hajduku iz Kule, Paksiju, Diosđoru, Mezkovedu i Tisi Adorja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nisam Grobar

    29. april 2024 | 12:52

    Evo za sat vremena bit će sloboda Duljaj,može da preleti do Lučani samo da raširi krila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA