Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćurković o potencijalnoj smeni Duljaja: "Treba da ostane, bez obzira na krizu"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počasni predsednik Partizana stao je na stranu mladog stručnjaka

  • 9
Ivan Ćurković Foto: Marko Jovanović

Fudbalski klub Partizan se suočava sa izazovnom rezultatskom krizom dok se bori sa TSC-om za drugo mesto, samo pet utakmica pre kraja sezone.

Upravni odbor Partizana će se sastati u ponedeljak kako bi razmotrio sudbinu trenera. Međutim, Ivan Ćurković, počasni predsednik kluba, ističe u intervjuu za Sport Klub, da bi Duljaj trebalo da ostane na mestu trenera bez obzira na trenutnu krizu rezultata.

- Igor treba da ostane, bez obzira na rezultatsku krizu. Vidite, Partizan nije na sredini tabele, Partizan je još uvek drugi na tabeli i ne vidim ovo kao neku vrstu debakla - naglasio je Ćurković u razgovoru za Sport klub.

Iako su igrači i trener pod pritiskom, podrška u teškim vremenima dolazi iz njihove zajednice, što je slučaj sa Duljajem i igračima Partizana.

- Poznaju se, celu sezonu su radili zajedno i igrači veruju šefu struke. Ne mislim da je sada trenutak da se govori o smeni trenera. Treba završiti sezonu, boriti se do kraja, još uvek je sve u našim rukama. Tek kad se završi poslednje kolo treba razgovarati šta i kako dalje.

Duljaj će i dalje voditi trening danas, a nakon toga će biti doneta odluka o njegovoj budućnosti u klubu. Ukoliko se odluči za smenu, Albert Nađ će preuzeti ulogu trenera do kraja sezone.

- Pa taj TSC nije novina za nas. Mučio nas je i ranijih godina, mučio je i Crvenu zvezdu, evropska je ekipa i nije debakl što smo izgubili. Mislim da ne treba podizati paniku, jer je sve u našim rukama i smatram da Igor treba da ostane.

(Telegraf.rs/Sport Klub)

Video: Pogledajte situaciju iz koje je poništen pogodak Partizana posle reakcije VAR sobe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    29. april 2024 | 11:58

    Obavezno da ostane,slazemo se i mi!🥰

  • Boske100

    29. april 2024 | 12:52

    Ovaj grobar domaćeg fudbala još nije otišao na onaj svijet 🤔? Laganini komšije imamo i mi naše grobare i u klubu i savezu, zato smo tu gdje jesmo.

  • 534

    29. april 2024 | 12:40

    Pravda za Duljaja. Ugovor do 2030. Ima podršku svih Delija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA