≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda rešila problem sa Baharom i uštedela 1.5 miliona evra: Izraelac povukao tužbu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlične vesti

  • 12
Barak Bahar Foto: MN Press/Marko Metlaš

Izraeslki trener Barak Bahar i Crvena zvezda su uspeli da nađu zajednički jezik i dogovorili su isplatu rata nakon raskinutog ugovora u decembru, posle kog je došlo i do njihovog razlaza, te je stručnjak i povukao svoju tužbu.

Naime, kako tvrdi izraelski "One", koji je očigledno izuzetno blizak Baraku Baharu, ali i njegovim saradnicima, nedavno je u Izraelsu boravio i predstavnik Zvezde, koji je dogovrio isplatu ostalih rata.

Ono što je dobra vest je to što Bahar neće dobiti ono što je potpisao (1.2 miliona evra po godini), već nešto manje.

Takođe, uspostavljen je i dogovor sa Baharovim advokatima, te će Zvezda uštedeti i dodatnih 1.5 miliona evra, koliko bi iznosili troškovi.

Izuzev toga, Barak Bahar je odustao i od prvobitne želje da tuži Zvezdu u FIFA za duševni bol i "nezakonito" otpuštanje. Takođe, njegovi bivši saradnici Gaj Sarfati i Gaj Vajzinger trebalo bi da dobiju po 150.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca koma

    29. april 2024 | 15:02

    Aj malo prelistajte vesti vezano za Bahara od kad je otišao....mislim da je ovo 3 ili 4 put da Zvezda štedi a onda stigne tuzba iz Fife pa jovonanovo

  • Сања

    29. april 2024 | 14:47

    Звезда неће уштедети ништа јер се за све пита Терзић, он пуни џепове себи а Звезда тоне…Пре пар година је била актуелна изградња Стадиона у фазама сад нико не прича више о томе нема новца а толико младих играча продато…

  • taifun

    29. april 2024 | 15:09

    Je l i Agrobanka djuture oprostila sa ovim oprostajem 20 milki ili ipak radi drzavni aparat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA