Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio na meti Partizana, igrao za Čuku i Vošu, sada je trčao Beogradski maraton

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrao je i za crnogorsku reprezentaciju

  • 0
Boris Kopitović Foto: Marko Jovanović

Prethodni 37. Komtrejd Beogradski maraton privukao je veliki broj takmičara širom sveta, a među učesnicima trke u nedelju bio je i nekadašnji reprezentativac Crne Gore Boris Kopitović!

Iako profesionalni fudbaler, Kopitović koristi svaki trenutak da se prijavi na trke na 10 kilometara, kao što je bio slučaj sa ovom u glavnom gradu Srbije.

Kopitović je svojevremeno igrao za Čukarički, BATE Borisov i Vojvodinu, dok mu je poslednji klub, do ovog proleća, bio Javor. Svojevremeno je bio i na meti Partizana, kada su ga crno-beli na leto 2019. videli kao idealnog za svoje redove

- Tačno je da postoji interesovanje Partizana za Kopitovića, ipak daleko smo od završenog posla sa crno-belima. Razgovarali jesmo, ali ali nismo dalje od toga odmakli - rekao je tada sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević za Sportski Žurnal.

Kopitović je u međuvremenu otišao u BATE za 300.000 evra, potom je odigrao jednu sezonu u Vojvodini pre nego što je 2022. stigao u Ivanjicu. Nastupao je za sve mlađe selekcije Crne Gore, a za A tim je zabeležio osam nastupa i dao je jedan gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA