≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Adrijano uvučen u skandal: Kažu da je imao trojku sa čuvenim parom i da se zbog njega razvode, on obećao tužbu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sigurno je samo da se pevač i model rastaju

  • 0
Barbosa, Adrijano Printskrin: Instagram/graoficial

Legendari brazilski fudbaler Adrijano uvučen je u seks skandal u domovini, iako je vrlo brzo demantovao natpise medija i najavio tužbu!

Naime, Adrijana su optužili za raskid jednog od najpoznatijih parova u Brazilu - manekenke Grasijan Barbose (40) i pevača Bela (50) koji su 13 godina bili u braku.

Brazilski novinar Bruno Di Simone tvrdi da je Adrijano bio umešan u trojku sa pomenutim parom, da bi u međuvremenu nekadašnji igrač Intera nastavio da se viđa sa Barbosom.

Ipak, Adrijano se oglasio na društvenim mrežama i sve demantovao.

- Imam najveće poštovanje prema Belu, nikada nisam izlazio sa Grasijanom. Ovde ću vrlo jasno da kažem, ovaj čovek, koji ovo kaže za mene, koji je ovo izmislio o meni, možete da budete sigurni da će biti tužen jer ovo ne postoji, ja to nikada nisam radio. Sve ovo je laž, ja nikada nisam imao trojku sa njima, to je istina.

Barbosa je fitnes model koja se pojavila u brazilskom Plejboju, a slavu je stekla 2012. gdoine kada su njene fotke vezane za vežbanje postale viralne. S druge strane, Belo je popularni pevač u Južnoj Americi, a pomenuti par je na društvenom mrežama potvrdio da se razvode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA