≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaseda Upravni odbor Partizana: Stavovi podeljeni, pored Duljaja još dva kandidata

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deo čelnika smatra da bi promene bile ishitrene pet kola pre kraja, deo, pak, misli da je vreme za šok terapiju

  • 19
Igor Duljaj, Albert Nađ Foto: MN Press/Marko Metlaš

Upravni odbor Partizana okupio se večeras u prostorijama stadiona u Humskoj kako bi na zasedanju doneo konačnu odluku o statusu trenera Igora Duljaja. Kako Telegraf saznaje, članovi najužeg klupskog rukovodstva će prvo obaviti razgovor sa samim Duljajem, potom i čelnicima sportskog sektora, konkretno Ivicom Kraljem, pa će shodno tome i biti poznat konačan epilog, odnosno rešenja kako god se sednica okončala.

Naravno, saglasje članova ne postoji, deo čelnika, uključujući i veterane (javno se danas oglasio Ivan Ćurković) nije za "lomnjenje preko kolena" i smatra da bi smena Duljaja u ovom momentu, pet kola pre kraja takmičenja samo dodatno zakomplikovala stvari. Tim pre što ekipa već u četvrtak igra važan meč sa Vojvodinom, a vremena je suviše malo da bi se na taj način uticalo na ekipu.

Deo čelnika, pak, zajedno sa sportskim sektorom, smatra da je timu potrebna "šok terapija", novo lice na klupi kako se ne bi izgubila druga pozicija na tabeli do kraja takmičenja. S tim da to novo lice ne može nikako biti Albert Nađ, koji od početka radi sa Duljajem i koji slovi za prvog kandidata-naslednika, no, nije jedini. U toku dana se provuklo i ime Strahinje Pandurovića, aktuelnog trenera filijale Teleoptika, inače takođe nekadašnjeg saradnika u stručnom štabu prvog tima i to u mandatima Zorana Bate Mirkovića, Sava Miloševića i Aleksandra Stanojevića.

Ni u njegovom slučaju nema baš saglasnosti, jer se radi o mladom treneru, koji je prošlog juna započeo samostalni posao u Teleoptiku i sasvim dobro "gura" sa "optičarima" u pohodu na Prvu ligu, ali deo čelnika smatra da je premlad za "zalogaj" kakav je Partizan u ovom momentu i da bi pod neverovatnim pritiskom verovatno bezo poklekao.

Elem, sve činjenice su na stolu, Partizan će večeras odlučiti šta i kako dalje, ali sveoukupno gledano-nije dobro...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zilot

    29. april 2024 | 19:50

    Uprava da leti napolje a ne trener. Čovek je radio sa onim što ste vi kupili

  • majda

    29. april 2024 | 19:47

    samo savo milosrvic..otrov i pencilin za albance..sve drugo je IZDAJA

  • Bez iznenadjenja

    29. april 2024 | 20:27

    Da li mi uopste imamo neki izbor osim Duljaja i Nadja. Pa ko bi jos bio srecan da udje u klub kakav smo mi trenutno? Uprava napolje!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA