Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno: Duljaj dobio otkaz u Partizanu dok je gostovao uživo u TV emisiji

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljivo, tom prilikom je rekao da neće dati ostavku i da veruje u priču

  • 12
Igor Duljaj Printskrin: K1

Poraz od TSC-a u nedelju veče (2:1) bila je "kap koja je prelila čašu" kada je u pitanju Igor Duljaj, te je pomenuti stručnjak, prema saznanjima Telegrafa, dobio otkaz u Partizanu!

Ono što je potpuno neverovatno jeste to da je Duljaj ostao bez posla u momentu kada je gostovao na televiziji K1, u emisiji "Indirektno", koja se prikazivala dok je u Humskoj trajala sednica Upravnog odbora.

Zanimljivo, Duljaj je u trenutku odlučivanja o njegovoj sudbini rekao da neće dati ostavku.

- Razgovarao sam sa Vazurom i rekao da ne odustajem, neću podneti ostavku. Ja verujem da ovu priču mogu da izguram do kraja, a odluka je na rukovodstvu - poručio je trener crno-belih.

U međuvremenu, to rukovodsto je odlučilo da mu se zahvali na saradnji i izdali su saopštenje:

- Fudbalski klub Partizan obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sednici jednoglasno doneo odluku o smeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata. Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera. Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba. Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    29. april 2024 | 23:54

    Ne radi se ovdje o krivici nego o neozbiljnosti kluba. Duljaj je bio sportista, reprezentativac, bio uzor nekome djetetu... Ovo vrijeđa inteligenciju zdravom razumu. Isto se desilo i Borjanu. Dok god Zvezda bude ovako dominantna u ligi, biće kanta u Evropi. Isto važi i za Partizan kome se bukvalno poklanja drugo mjesto. A nama navijačima ostaje samo da brojimo dosuđene i nedosuđene penale, slušamo razne aktere derbija kako mlate nebuloze, krivimo sudije. Ne zaslužujemo bolji fudbal, i ovo nam je previše.

  • Burek

    29. april 2024 | 22:58

    Znači, radili su mu iza leđa... Kakvi zlobnici

  • CCCC

    29. april 2024 | 23:50

    Sve da prekopaju od Duljaja boljeg neće naći

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA